Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu m-am plâns cred ,doar am pus o întrebare sau o constatare și așteptăm un răspuns avizat ,cred ca nu am cerut prea mult ,și dacă m-as plânge m-as plânge de mingi, condens ,lumina etc ,lucru care e la moda în amatur ,și țin sa te anunț ca în acest weekend am făcut vreo 1200 km sa joc 8 meciuri ,deci cred ca vreau sa joc,asa ca nu încerca să stârnești oamenii ca nu are rost ,îmi răspundea un organizator frumos care e problema de organizare și incercam ,dacă sunteți printre organizatori va mulțumesc ca m-ati luminat ,dau o palinca de zalau
Veniți d-voastră cu o propunere de organizare,ca din gura și din mana e ușor de dat.
Chiar sunt curios sa vad programul din punctul d-voastră de vedere.
Postat în original de Topsaneanu ValentinVezi post
Veniți d-voastră cu o propunere de organizare,ca din gura și din mana e ușor de dat.
Chiar sunt curios sa vad programul din punctul d-voastră de vedere.
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
Domnul Valentin ce organizare vorbiti ,eu am pus o întrebare nu am știu neapărat capacitatea salii nu stau sa citesc în.post ,sau la ce va referiți ,nu am dat în cap ,așteptăm să primesc un răspuns dar organizatorii sunt ocupați cu turneul A, sau ținut A plusuri si într-o zi și în 2 cu începere de la aceasi ora ,nu se intampla nimic dacă cineva nu vine ,nu știu de ce va impacientați degeaba sau dacă faceți parte din organizatori îmi cer scuze
Paleta este pregatita, turneu este afisat...ce tebuie sa fac?
Tac tac, tac pac setu-i luat, adversarul inversunat.
Waw,deja s-a terminat? Cupa este la locul ei..ori la mine ori la ei
Comentariu