Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu cat B" Arad, 8.09.2012 open + amatori

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de roman bogdan Vezi post
    Haideti dragi colegi, fac turneu 3 din 5 cap coada, veniti sa jucam!!!!!!!!!!
    Ooo! Super. Eventual sa treci chestia asta si la primul post, la "Sistemul de joc", sa stie lumea chiar cand intra pe topic.

Postat în original de victor.arad Vezi post
    de la Arad ma inscriu si eu: Avram Victor
    Victor, eventual cheama-l si pe prietenul tau, cu Super Block, care am inteles ca a fost si la Tm.

Comentariu

Ala nu mai concureaza, nu stiu ce se intampla, la ultimul turneu au fost 28 de aradeni, acuma pauza, poate n-ar mai trebui sa fac turnee, lumea nu mai este asa interesata de concursuri cum erau acum un an
      Blade: VECHITURA CU 70 LEI
      FH: FATA DE ROATA DE MASINA
      BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Ma inscriu si eu, Nelu Vetro , Arad ... sper sa nu nimeresc in grupa cu Levi

Comentariu

Ooo! Bine ai venit printre noi Nelu. Era si cazul sa-ti faci curaj, mai ales ca ai vazut ca avem si 3 din 5 in inferioare, de unde noi astia mai amatori (cei multi de fapt), mai greu trecem mai departe.

Comentariu

Se mai inscrie din mers
            Mirza Sorin
            Hornea Valentin
            Blade: VECHITURA CU 70 LEI
            FH: FATA DE ROATA DE MASINA
            BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Se inscrie pe ultimii 10 metri din Hateg- Sabin Neiconi si Hunedoara-Bogdan Mandru
              Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
              Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Iata si cei 3 finalisti ai acestui turneu felicitari pentru rezultate. A fost un turneu foarte reusit cu multe meciuri frumoase felicitari tuturor.
                FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo

Comentariu

Postat în original de edi_tennis Vezi post
                  Iata si cei 3 finalisti ai acestui turneu felicitari pentru rezultate. A fost un turneu foarte reusit cu multe meciuri frumoase felicitari tuturor.
                  Daca Victor si Sorin sint obisnuiti sa pozeze cu medaliile, motiv pentru care merita toata admiratia noastra, pentru Razvi (daca nu ma insel), este prima. Asadar, felicitarile mele Razvane ...si sper sa urmeze cit mai multe.
                  BLADE: Stiga Allround Classic
                  FH: Stiga Almana Sound
                  BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech

Comentariu

Bravo baieti ! Vedeti ca v-ati descurcat si fara mine ?!
                    Imi pare rau ca nu am putut veni, dar aveam obligatia sa o duc pe mama la București si, cu ocazia asta, am dat o fuga la Topoloveni, dar data viitoare am sa vin negresit, chiar daca ar fi sa-mi ia din nou carnetul baietii veseli din Arad

Comentariu

Un concurs foarte reusit, mai ales ca am apucat sa ma incalzesc ca lumea in timpul meciului. Uite ca se poate si asa (cu trei din cinci in inf.). Felicitari Bogdan si multumiri din partea noastra, care trecem mai greu de grupele inferioare, ca ne-ai dat ocazia sa simtim jocul si adversarul mai bine.
                      In legatura cu participarea mai redusa, - ieri mi-a picat fisa - s-ar putea sa se datoreze si faptului ca turneul s-a tinut in zi de sarbatoare (Sfanta Marie Mica) si unii dintre jucatori (mai ales din alte localitati) or fi avut mai din timp alte programari/obligatii in ziua respectiva. Lasa ca la urmatoarele turnee in Arad, precis ca vom fi mai multi.

Comentariu

Noi nu te-am lasat tizule, a fost fain Multumim de ospitalitate
                        Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
                        Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Procesare...
                        X