După aproape 6 ani m-am hotărât sa-mi vând lemnul. Asa ca, de vanzare: lemn Butterfly Timo Boll ZLF, 82g- nu știu dacă se mai găsește gramajul asta, mâner flared, seria L-probabil are 8 ani. Aproape impecabil, oferă un echilibru rar între viteza și control, cu dedicație speciala pentru topspin. Se potrivește cu toată gama de Tenergy, Xiom Omega și Donic. Ce--am încercat eu, și nu au fost probleme de adaptare. Merge și cu sandwich pe rever, control super. E un lemn care nu dezamăgește pe nimeni, indiferent de nivel. Pana la urma depinde de stilul de joc. Preț cu transport inclus- 550 lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Butterfly Timo Boll ZLF
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
La respectivul lemn, gramajul nu e deosebit, toate zlf au gramajul asta, sunt mai usoare. Gramajul mai rar este peste 85 de grame. In afara de asta intradevar este un lemn cu mare control, cu o viteza decenta la gramajul respectiv pe care le are acuma. Bafta la vanzare.B.Liviu likes this.Kiss
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de vitanu2006 Vezi postDomnu’ Liviu nu îl vindeți că lemnul e ceva special. Nu neaparat ca e varianta fără holograma, gramaj deosebit, dar e lemnul de suflet. E doar o părere. Cu stima, Vitan Vasile.
vitanu2006 remy like this."Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Kiss Vezi postLa respectivul lemn, gramajul nu e deosebit, toate zlf au gramajul asta, sunt mai usoare. Gramajul mai rar este peste 85 de grame. In afara de asta intradevar este un lemn cu mare control, cu o viteza decenta la gramajul respectiv pe care le are acuma. Bafta la vanzare.
"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:13.Procesare...X
Comentariu