Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dn.Leo33, va rog sa nu va dati cu parerea asupra mea sau asupra oricarei persoane, spunand ca sunt o persoana "saraca cu pretentii", deoarece nu eu vand palete de tenis pe internet.
In al doilea rand, pretul despre care am spus este unul orientativ.Nu sunt un jucator profesionist pentru a cheltuii mii de ron pe palete, practic tenisul de placere
Toate cele bune si bafta la vanzare
Levi, la faza asta chiar ai dat dovada de om fara bun simt!. Daca omu dispune de atatia bani, ce te legi de el, sa-i dai replici?. Uita-te prima data in "ograda" ta, apoi in cea a vecinului. Scuza-ma dar nu ai procedat corect, sau poate nu realizezi cand faci o gafa
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
http://www.tenismasa.ro/new-2011-don...tox-rs/355.htm - il dau cu 120 am si poze cu el in topicul de la vanzare, e ceva mai scump dar e in stare excelenta, e si cu carbon, probobil la 80 lei nu gasesti nimic cu carbon. asta e un off- , are 7 straturi, e un lemn bun , fara sa fie prea dur sau prea stiff
La 80 ron iti pot oferi un Yasaka Sweeden Classic maner FL foarte putin folosit , pentru mai multe detalii trimite un PM , daca te intereseaza pot sa fac poze la lemn .
BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P "Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu