Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Da, dar e un jucator bun, si este legitimat. Trebuie la Elite.
Nu poate juca la Elite cu MP 11,5..
Daca avea 0 putea...
Cu conditia sa-l cheme Sanduly,Tamas Szablocs,Feher-Konnerth ,Jenei,Jobb
Adica: Celor legitimati cu MP 0 li se poate atribui un MP fictiv in functie de locul ocupat in cls FRTM la zi sau similar cu ultimul MP,daca a activat in Amatur
Ceilalti se duc dupa MP
Nu inteleg cum nu poate juca un jucator bun, cine este legitimat, joaca in divizie, cum nu are voie sa joaca la elit? Poata sa se inscrie si in Hobby, dar acolo castiga linistit, ce vor zice altii?
Daca eu nu am nici un punct, mp, sau orice, DC nu pot sa joc acolo daca acolo vreau? Daca vreau la elit, ca ma simt ca am locul acolo, treaba mea. Mpul este ca sa nu pot sa ma inscriu in Hobby, daca am mp mai mare, decat xx.
Da, dar e un jucator bun, si este legitimat. Trebuie la Elite.
Da, aveti dreptate, numai ca media 11 nu-i permite. Astăzi analizăm situația si in funcție de partenerii pe care i-a invins la turneele B ( la vremea când nu contau B-urile la MP) vă comunicăm dacă este cazul să joace la Elite. Oricum, felicitări că nu are nevoie de cupă, alții nu mai stiu cum să joace la o categorie inferioară. Fiind legitimat, fără actualizare de medie de 2 ani, părerea mea este că poate juca la Elite.
Comentariu