Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CAUTAM SALA

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CAUTAM SALA

Salut,
    Deoarece, cele doua sali pentru tenis de masă din complexul sportiv Progresu' (Arenele BNR) din București, s-au inchis pentru renovare (sunt zvonuri ca nu se va mai permite accesul muritorilor de rand, doar membrilor BNR), cautam un spatiu pretabil la tenis de masă.
    Mentionez ca dispunem de dotari (mese, filee', mingii, toluen, lighian (pentru cutie)), precum si posibilitati de amenajare a spatiului in caz de nevoie (fara a se exagera).

ASTEPTAM INFORMATII, SUGESTII si IDEI

.... vom veni ....

Comentariu

bogdanel dupa cum am vazut ai ajuns la Galați nu numai atit dar te-ai si inpus la acest turneu.Deci ce spui mai vii la Galați binenteles daca ti-a placut.Cred ca noi am fi bucurosi sa avem prileju sa jucam cu primu loc.Cel putin cred ca sint si la noi baieti apropiati de valuarea ta

Comentariu

... dupa cum am mai spus, m-as muta in Galați

iar vis-a-vis de valoare, aveti niste baieti foarte buni acolo, pe cand valoarea mea a fost doar o intamplare fericita (pentru mine).

In conditii normale si cu jucatori odihniti, nu stiu zau......

Comentariu

Daca stau bine si ma gindesc nimeni nu era odihnit.Totusi mie mi-ai parut foarte echilibrat in jocul tau.Ai jucat fb cu Nitu si inca odata bravo.

Comentariu

om fi noi buni dar ce pacat ca nu prea jucam.Poate de acum incolo sa incepem sa mai jucam si noi.PAI PINA LA URMA VII IN Galați SA-I LASI PE CEI DIN BUC. FARA PRIMU LOC

Comentariu

Procesare...
            X