Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

No more

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS No more

xxxxx
    Ultima editare de Guess Who; 10.mar.2023, 17:39.

greutate TB spirit?

Comentariu

90 gr

Comentariu

valabil . chiar toata lumea vrea spirit fluture negru impecabil nelovit si fara reparatii ???? si ,, eftin ,,

Comentariu

xxxxx
          Ultima editare de Guess Who; 10.mar.2023, 17:40.

Comentariu

Postat în original de Guess Who Vezi post
            valabil . chiar toata lumea vrea spirit fluture negru impecabil nelovit si fara reparatii ???? si ,, eftin ,,

Problema e ca nimeni nu se mai arunca acuma sa dea 800/900 RON pe 100 gr de lemn… cu toate ca e un lemn extraordinar
            Guess Who Guess Who likes this.
            Rozena - VISCARIA - Rozena

Comentariu

ofer 650 pe TB SPIRIT
              Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
              Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

valabil primul post

Comentariu

( Timo ,, Ball ,, ) cum mai zic unii ==== spirit cu fluture negru 90 gr a fost vandut si tin sa mentionez aici ca am invatat ceva de la colegi cu ,, experienta ,,
                  1 cum sa fotografiezi fara sa se vada defectul -- lemn sau fata de paleta jucata
                  2 cum sa stergi urmele ..... dupa ce ai vandut produsul stergi fotografiile ( dovezile )
                  3 cum sa faci fotografii cu rezolutie proasta sau neclare
                  4 nu trebuie sa pui gramajul lemnului mai ales daca nu se incadreaza in ,, 85==90 gr poate este un ,, guster ,, care daca nu intreaba este clar incepator in acest domeniu
                  toate acestea le consider ,, gainarii ,, nu-mi stau in caracter dar am curaj sa le mentionez AICI
                  5 recomand celor care mai repara lemne sa foloseasca componente la culoarea lemnului -- nu trasparent si altele ... pacat de munca depusa
                  6 si mai am ceva de spus unor ,, colegi ,, de pe aceasta sectiune vanzari - cumparari ........dar NU ACUM ....
                  clau clau likes this.

Comentariu

Procesare...
                  X