Se retrage Scutaru Marius, Constanta categoria Hobby.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Top Arena" Topoloveni - 9 si 10 aprilie 2022
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 28.feb.2016
- 3224
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4685Likes received: 1896
Piatra Neamț
Avansați - Rogin Florin
Hobby - Savina Dan
Ungureanu Adrian
Mulțumim!
GeluBv sorin_client like this.Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 357
- Timișoara
- 46
Likes given: 4Likes received: 128
Postat în original de florin toma Vezi post
Intotdeauna cind sunt turnee la distante mari fata de unii jucatori, vor fi discutii cu orele si zilele de desfasurare.
Cei ce joaca simbata, vor trebui sa se invoiasca de vineri la serviciu, ca sa aibe timp sa ajunga si eventual sa-si ia si 2 zile de cazare.. iar cei ce joaca duminica, se vor invoi luni..asa ca oricum o dai nu e bine.
Daca stii vreo solutie la aceste turnee departe de unii jucatori, suntem deschisi la orice propunere
Ce vom face cind va fi turneul A+ la Falticeni? Sau turneul pe echipe de la Cluj-Napoca?
Nu pot fi toate turneele in centrul tarii.
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3224
- Piatra Neamț
- 49
Dacă mi-am înscris trupa hai că vin si eu se merită 600 km pt a mă întâlni cu prieteni după atâta pandemie
Bubulac Cristi - open
Să ne vedem sănătoși!!!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 357
- Timișoara
- 46
Postat în original de florin toma Vezi post
Intotdeauna cind sunt turnee la distante mari fata de unii jucatori, vor fi discutii cu orele si zilele de desfasurare.
Cei ce joaca simbata, vor trebui sa se invoiasca de vineri la serviciu, ca sa aibe timp sa ajunga si eventual sa-si ia si 2 zile de cazare.. iar cei ce joaca duminica, se vor invoi luni..asa ca oricum o dai nu e bine.
Daca stii vreo solutie la aceste turnee departe de unii jucatori, suntem deschisi la orice propunere
Ce vom face cind va fi turneul A+ la Falticeni? Sau turneul pe echipe de la Cluj-Napoca?
Nu pot fi toate turneele in centrul tarii.
Nu e problemă pentru dvs, că nu se vor ocupa locurile de la elite (cu cei cu media aferenta) pentru că sunt puține oricum, dar vor fi la maxim solicitate cele plasate mult mai ok, de la celelalte categorii. Repet, cu prezența 90% locală. Nu veți vedea decât câțiva la hobby de la Baia Mare, Timișoara, Craiova etc. Ei, asta este, va trebui să acceptați și critici 😁
Încă încerc sa fac calcule cum naiba as putea face să nu mă întorc noaptea la 2 de acolo, luând în calcul inevitabile, probabil, întârzieri, plus, cine știe, poate prind o zi buna și câștig vreo câteva meciuri încât sa ma surprind și pe mine... ☺️ (am pățit recent😉)Cameliacraiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 357
- Timișoara
- 46
Nu e o problemă pt dvs* (am vrut sa scriu)
Vor fi la maxim solicitate cele de la alte categorii*(iar, autocorectul)
Încă încerc sa ma gândesc cum as putea veni, fără sa ma prindă ora 2 noaptea întoarcerea acasă, luând în calcul, inevitabil, întârzierile... (a 3-a corectura)
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4323
- botosani
- 55
Likes given: 3665Likes received: 1698
Postat în original de Bubucrys Vezi postDacă mi-am înscris trupa hai că vin si eu se merită 600 km pt a mă întâlni cu prieteni după atâta pandemie
Bubulac Cristi - open
Să ne vedem sănătoși!!!
De-aia frumos AmaTur-ul ! Diversificare... Ce-mi place sa fac nimic !!!Bubucrys likes this.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
- Popescu Apreotesei Mihai, Straoane - mp 29.52, la Opentavy likes this.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1467
- zalau
Likes given: 4230Likes received: 2065
Daneliuc Gabi -Selimbar la elitelemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 963
- Socaci Sorin, Panciu - mp 22.51, la OpenLemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3224
- Piatra Neamț
- 49
Postat în original de sorin_client Vezi post
Pufuletii ! 600km=pufuleti crocanti.
De-aia frumos AmaTur-ul ! Diversificare... Ce-mi place sa fac nimic !!!Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:23.Procesare...X
Comentariu