Cristescu Cristian Avansati Bucuresti
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Top Arena" Topoloveni - 9 si 10 aprilie 2022
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator tehnic
- 22.ian.2009
- 1816
- Bacău
- 61
Likes given: 1341Likes received: 595
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1471
- zalau
Likes given: 4242Likes received: 2076
Moldovan Horvath Csaba 'elite din Târgu Mureș!!!lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 359
- Timișoara
- 46
Likes given: 4Likes received: 128
Nu prea sunt inițiator de pronosticuri, dar știu că se fac tot felul de estimări și de statistici la concursurile A+. În acord cu acestea, m-aș hazarda să spun că va fi cel mai puțin vizitat A+, la categoria elite, de către jucătorii din vest și cei de la distanțe mari. Ora de începere, duminica la 14:30,cred că va tăia elanul multor doritori, plecarea de acolo înspre casă undeva, cel mai devreme, la ora 19:00 sau chiar mai târziu, aruncă, cel puțin la acest moment, jumătate din speranțele mele de a mă angrena în acest maraton (cu prezența la serviciu luni dimineața) undeva de unde chiar și eu sunt curios dacă le voi putea reactiva cumva... 😥
Cameliacraiu patraulea1980 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
junior- 08.feb.2022
- 46
- Campulung Muscel
- 25
Likes given: 19Likes received: 64
Badescu Nicolae - Campulung Muscel - Opendarmaz ion likes this.Blade: Butterfly Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC
FH: Yasaka Rakza 7
BH: Yasaka Rakza 7
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 23.dec.2017
- 485
- București
- 58
Likes given: 100Likes received: 263
Mă reînscriu la turneu, Gavrilă Aurel, București, Open.
Mulțumesc.
- Aprecieri 8
Comentariu
junior- 08.feb.2022
- 46
- Campulung Muscel
- 25
Likes given: 19Likes received: 64
Se muta Badescu Stefan - Campulung Muscel de la Avansati la OpenNicolae Badescu darmaz ion like this.Blade: Butterfly Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC
FH: Yasaka Rakza 7
BH: Yasaka Rakza 7
- Aprecieri 2
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Hutanu Alin...elite
Macovei Liviu...elite
Roman Iulian...elite
Dimache Maria...open Braila , trece pe Brasov de la 28.03.2022
Vladoiu Gelu...open
Padurariu Costel...open
toti din Brasov
- Aprecieri 5
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Stefan Patrick...elite...Brasov
- Aprecieri 3
Comentariu
Rusu Andrei, Strejnicu, HobbyIncrede-te in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe intelepciunea ta! Prov 3:5
Comentariu
Echipa AmaTur- 01.nov.2009
- 5058
- Pitești
- 65
Likes given: 520Likes received: 1606
Postat în original de Gabriel Curut Vezi postNu prea sunt inițiator de pronosticuri, dar știu că se fac tot felul de estimări și de statistici la concursurile A+. În acord cu acestea, m-aș hazarda să spun că va fi cel mai puțin vizitat A+, la categoria elite, de către jucătorii din vest și cei de la distanțe mari. Ora de începere, duminica la 14:30,cred că va tăia elanul multor doritori, plecarea de acolo înspre casă undeva, cel mai devreme, la ora 19:00 sau chiar mai târziu, aruncă, cel puțin la acest moment, jumătate din speranțele mele de a mă angrena în acest maraton (cu prezența la serviciu luni dimineața) undeva de unde chiar și eu sunt curios dacă le voi putea reactiva cumva... 😥
Cei ce joaca simbata, vor trebui sa se invoiasca de vineri la serviciu, ca sa aibe timp sa ajunga si eventual sa-si ia si 2 zile de cazare.. iar cei ce joaca duminica, se vor invoi luni..asa ca oricum o dai nu e bine.
Daca stii vreo solutie la aceste turnee departe de unii jucatori, suntem deschisi la orice propunere
Ce vom face cind va fi turneul A+ la Falticeni? Sau turneul pe echipe de la Cluj-Napoca?
Nu pot fi toate turneele in centrul tarii.MrTed likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:23.Procesare...X
Comentariu