Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Patru zile, patru competitii pe categorii diferite cu ocazia Zilei Mondiale a Tenisului de Masa ...Au fost meciuri interesante, cu rezultate scontate dar si ..Surprize. Felicitari tuturor participantilor, felicitari castigatorilor ! ...De departe cea mai spectaculoasa competitie a fost, dupa parerea mea ca spectator si ...jucator, cea de dublu unde, de multe ori nu a mai contat valoarea individuala ci cea de ECHIPA !...Poate cineva se gandeste sa introduca si aceasta proba in competitiile AmaTur !!! Multumesc de participare !
Patru zile, patru competitii pe categorii diferite cu ocazia Zilei Mondiale a Tenisului de Masa ...Au fost meciuri interesante, cu rezultate scontate dar si ..Surprize. Felicitari tuturor participantilor, felicitari castigatorilor ! ...De departe cea mai spectaculoasa competitie a fost, dupa parerea mea ca spectator si ...jucator, cea de dublu unde, de multe ori nu a mai contat valoarea individuala ci cea de ECHIPA !...Poate cineva se gandeste sa introduca si aceasta proba in competitiile AmaTur !!! Multumesc de participare !
Surpriza a fost , oare, lipsa mea pe listade participare? Va iubesc , dragi prahoveni, mult de tot ! Stima, dle Iancu, Mare om, mare caracter ! .
Multumesc de aprecieri nea Gigi ! Ca de obicei ..."un dulce" ! Si da, chiar si prin alianta, poti considera ca ai "imprumutat" ceva de la prahoveni !!!
Comentariu