Buna ziua, imi poate spune cineva cum pot scoate o pata de lipici pe baza de apa, de pe pantalonul de trening. In afara de foarfeca sau petec. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Curatare trening
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 29.iun.2011
- 420
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 18Likes received: 223
Curatare trening
Taguri: Nimic
Poți încerca cu diluant d 506 sau solventul organic ce se folosește la prepararea speed glue... Sau orice ce acționează ca un diluant, având grija sa nu împrăștii mai mult pata (freci cu o cârpă de bumbac sau prosop astfel încât sa se ia adezivul de pe trening pe prosop). Mai exista o posibilitate si cu ulei de parafina sau Johnson Baby, sau booster, insa nu știu daca nu cumva va rămâne pătat trening ul...
Postat în original de Cristian Mateiu Vezi postBuna ziua, imi poate spune cineva cum pot scoate o pata de lipici pe baza de apa, de pe pantalonul de trening. In afara de foarfeca sau petec. Multumesc.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
senior- 29.iun.2011
- 420
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 18Likes received: 223
Multumesc pentru raspuns si solutie.Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro