Bine v-am gasit dragi colegi tenismeni, va salut pe toti si sper sa ne împartasim cât mai multe idei si sfaturi bune legate de acest sport (mai mult o sa- mi împartasiti voi mie, sper, pentru ca eu de aceea ma aflu aici, pentru a acumula cât mai multe cunostinte despre noul meu hobby). Va doresc o zi minunata !!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Mesaj de BUN VENIT pentru noii membrii
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Bine ati venit pe acest forum,si in functie de zona in care ca aflati a Bucureștiului puteti alege Top Tenis Arena(zona de nord)sau Viva Sport(Zona de Sud),deoarece banuiesc ca sunteti si in cautarea unei palete adecvate stilului dumneavoastra de joc.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Multumesc, am auzit de ambele sali, le am si vizitat deja si sunt foarte încântat ca avem asemenea locuri de "entertainment" în București !! sunt foarte populate si într-adevar amplasate în zone bune ( tinând cont de domiciliul fiecaruia) ; am sa rasfoiesc paginile forumului pentru aflarea câtorva sfaturi legate de prima paleta. Numai bine !!
Comentariu
Salut Mihai.10 ! Bine ai venit alaturi de noi pe acest forum ! Te încurajez sa descoperi cu multa încredere tainele acestui sport alaturi de toti ceilalti membrii rasfoind paginile diversificatelor subiecte legate de Tenis de masa si nu numai. Numai bine !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:53.Procesare...X
Comentariu