Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VANDUT! Vand paleta XIOM

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VANDUT! Vand paleta XIOM

Vand paleta formata din:
    - lemn XIOM Clasic Extreme S - aproape nou, fara lovituri
    - fețe XIOM Sigma Pro 2.0 mm stare foarte buna
    Paleta a fost cumparata de la Dl Gelu acum 3 luni (pret total 450 lei) iar ultima luna nu a fost folosita. Fetzele nu au fost deslipite de pe paleta de cand a fost cumparata.
    Paleta este a unui prieten si se vinde pentru ca nivelul lui nu este pentru aceasta paleta (el este la un nivel intermediar, are miscari putin cam lente de aceea mai arunca mingea peste masa). Am jucat personal cu ea si pot spune ca este un off sau chiar off+ dar cu un control foarte bun aproape de masa, foarte buna la capace si pushuri, dar si la mingi taiate. La distanta medie si mare este de asemenea excelenta, iar top spinurile sunt punctul ei forte.
    Pret: 280 lei
    Ultima editare de CornelTT; 15.dec.2012, 15:08.
    Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

http://www.tenismasa.ro/genti-si-huse/xiom/

Comentariu

Mersi. Vazusem si eu site-ul. Poate un SH ceva mai ieftin? Sau nu stiti pe cineva care face huse handmade?

Comentariu

Ar fi indicat sa postezi anuntul in sectiunea de Vanzare-Cumparare a forumului...acolo e posibil sa ai mai mult succes
        --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
        --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Mersi de observatie. Asa o sa fac
          Se poate muta subiectul in Anunturi V/C? Ca nu imi da voie sa mai postez alt subiect nou...

Comentariu

Cumpar masa de tenis

Caut sa cumpar masa de tenis SH Donic sau Butterfly

Comentariu

- - - Actualizat - - -
              pret 900 ron fara transport !
              DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Poza e mica si nu se vede bine. Ce masa e? BTY Europa25? Ai niste poze mai detaliate? De unde se poate ridica masa?
                Mersi.

Comentariu

masa se poate ridica personal din dej de la cs tenis dej ! sau trimite prin curier !!
                  - - - Actualizat - - -
                  http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?9504-cs-tenis-dej-vinde-2-mese-butterfly-europa-!!-pret-1000-ron-bucata-!!
                  - - - Actualizat - - -
                  este un anunt pe pagina 2 care contine [poze detailate cu mesele !! pt alte inf va stau la dispozitie la tel 0748352369
                  DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Valabil. Azi am modificat anuntul si nu stiu cum sa sterg celelalte posturi care nu au legatura.
                    Deci e valabil: caut fețe Bryce cum am scris in primul post.
                    Multa stima tuturor!

Comentariu

am eu. maine iti trimit poze
                      Blade: VECHITURA CU 70 LEI
                      FH: FATA DE ROATA DE MASINA
                      BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Multumesc. Astept pozele.

Comentariu

FETELE SUNT JUCATE UN TURNEU, TOATE SUNT DE 2,1

Comentariu

Sunt Bryce simplu din cate se vede (nu FX). Aveti idee daca sunt fețe grele Bryce-ul de 2.1? Nu as vrea sa am greutate prea mare spre varful paletei.
                            Dati-mi va rog dimensiuni si preturi.
                            Multumesc.

Comentariu

rosii - 150/153 si 153/158
                              negre 152/158 si 150/155
                              80 lei oricare

Comentariu

Multumesc. Mai astept ce am postat in oferta inittiala adica Bryce/Bryce Speed de 1,9,,, sau la 2,1 FX-uri

Comentariu

Mai astept putin si inchid subiectul (imi iau fețe noi si gata) ... Deci grabiti-va

Comentariu

Mai bine iei fetele de la dl roman bogdan.... diferenta dintre 1.9 si 2.1 este insesizabila la nivel de amatori, si din punctul meu de vedere, nu se justifica diferenta de bani dintre ele si unele noi, doar pentru a juca cu burete de 1.9! Dar, asta este doar umila mea parere...!

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
                                      Mai bine iei fetele de la dl roman bogdan.... diferenta dintre 1.9 si 2.1 este insesizabila la nivel de amatori, si din punctul meu de vedere, nu se justifica diferenta de bani dintre ele si unele noi, doar pentru a juca cu burete de 1.9! Dar, asta este doar umila mea parere...!
                                      Salutare dl Claudiu.
                                      Arata bine fețele dlui Bogdan si pretul e ok, dar ma tem sa nu fie prea grele. As vrea sa imi fac un setup cu fețe destul de usoare. Stiu ca FX-urile sunt mult mai usoare fata de cele simple. De aceea cautam simple de 1,9...

Comentariu

Avand in vedere acest topic, va rog sa retineti ca nu fac lobby nimanui, cu atat mai putin dl roman bogdan. Ceea ce postez este strict parerea mea personala insotita de cunostintele si informatiile pe care le-am dobandit de cand practic tenisul de masa.
                                        Diferenta intre 1.9 si 2.1, la o fata, nu poate sa fie mai mare de 3 grame... In cazul felelor bryce, care sunt de greutate medie, aceasta banuiesc ca se afla in jur la 1.5 grame.
                                        FX-urile in general sunt mai usoare decat fetele normale.
                                        Exemplu:
                                        T05 2.1mm taiat standard BTY 46g. T05fx 2,1mm taiat standard BTY 43g.
                                        Ba chiar, la acuda s3, am constatat ca nu exista diferente de greutate intre 2.0 si max.
                                        Acum, depinde ce intelegeti dvs printr-un setup greu... pentru mine, o paleta ideala cantareste intre 175-185g.
                                        De cele mai multe ori, greutatea paletei este date de lemn, dar daca acesta este echilibrat, el poate parea f usor. la momentul de fata, posed un Ishlion, de 78g, care in combinatie cu un acuda s3 max 42g si cu un t05fx 2.1mm de 44g plus lipici, are 168g, aceasta simtindu-se mai grea decat paleta cu care joc, formata din lemn de 90g, t05fx 2.1mm de 44 g si t64fx de 42g plus booster si lipici (187g)
                                        Concluzie 1 (particulara): o paleta usoara ca greutate, (168g) se poate simti mai grea decat o paleta mai grea (187), nu din cauza fetelor (ambele avand fete aproximativ egale ca greutate) ci din cauza lemnului care este neechilibrat sau cu capul mai mare.
                                        Concluzie 2.: (generala): in ecuatia greutatii unei palete, nu trebuie luata in considerare numai greutatile elementlor sale, ci si repartizarea acestora in functie de punctul de greutate al paletei. Daca o paleta are centru de greutate spre maner, se va simti mai usoara decat una care are centrul de greutate mai spre varf!

Comentariu

Dl Cornett parerea va apartine, dl Claudiu a mai cumparat de la mine si cunoaste calitatea marfii pe care o detin, va vand si eu un pont cunosc firma Butterfly ca pe nevasta mea, am fost importator pe Romania acum 3 ani. Fetele Bryce indiferent de tip, ingreuneaza orice paleta, sunt cele mai grele si mai dure fete, si mai nasol este ca nu prea poate fi inmuiata cu nimic, din cauza buretelui care este" cauciucat", nu absoarbe nici un fel de lipici. Stima

Comentariu

Multumesc de informatii dl Bogdan. Respect deosebit.
                                            Cam aceleasi lucruri le-am aflat si eu de alti baieti care joaca/au jucat cu Bryce si de aceea ezit sa iau fețele, care de altfel arata excelent. Eu vreau sa le pun pe un lemn usor iar mana mea (puterea si implicit viteza de reactie) nu cred ca ma ajuta sa joc cu o paleta grea.
                                            Stima.

Comentariu

Fatza rosie Bryce Speed FX cumparata. Mai caut fața neagra...

Comentariu

Urgent!! Cumpar tenergy 64 fx
                                                Vreau sa fac un setup nou si de aceea caut Tenergy 64 FX de 2.1 mm dimensiuni minime 150/157.
                                                Daca starea este foarte buna ofer pret pe masura.
                                                Numai bine tuturor
                                                - - - Actualizat - - -
                                                Valabil!!
                                                - - - Actualizat - - -
                                                Valabil
                                                - - - Actualizat - - -
                                                valabil
                                                - - - Actualizat - - -
                                                valabil !!
                                                - - - Actualizat - - -
                                                valabil Tenergy 64 FX 2,1 mm pereche

Comentariu

Vand paleta XIOM
                                                  Vand paleta formata din:
                                                  - lemn XIOM Clasic Extreme S - aproape nou, fara lovituri
                                                  - fețe XIOM Sigma Pro 2.0 mm stare foarte buna
                                                  Paleta a fost cumparata de la Dl Gelu acum 3 luni (pret total 450 lei) iar ultima luna nu a fost folosita. Fetzele nu au fost deslipite de pe paleta de cand a fost cumparata.
                                                  Paleta este a unui prieten si se vinde pentru ca nivelul lui nu este pentru aceasta paleta (el este la un nivel intermediar, are miscari putin cam lente de aceea mai arunca mingea peste masa). Am jucat personal cu ea si pot spune ca este un off sau chiar off+ dar cu un control foarte bun aproape de masa, foarte buna la capace si pushuri, dar si la mingi taiate. La distanta medie si mare este de asemenea excelenta, iar top spinurile sunt punctul ei forte.
                                                  Pret: 280 lei

Comentariu

Procesare...
                                                  X