Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am constatat ca exista o diferenta la scierea numelui meu in clasament
Eu ocup in momentul de fata dupa ultimul clasament pozitia 327 ( Apare Silviu Nicolae) dar numele meu corect este Silviu Niculae , nume cu care tot postez mesajele de inscriere pe site.
Problema este ca acum pentru acest turneu apar inscis la coada listei fara clasament.
Va rog frumos sa corectati aceasta eroare.
Va multumesc anticipat.
Eu ocup in momentul de fata dupa ultimul clasament pozitia 327 ( Apare Silviu Nicolae) dar numele meu corect este Silviu Niculae , nume cu care tot postez mesajele de inscriere pe site.
Problema este ca acum pentru acest turneu apar inscis la coada listei fara clasament.
Va multumesc anticipat.
Te rugam sa ne spui mai intai numele de familie si apoi prenumele. Silviu Niculae ? sau Niculae Silviu?
Va multumesc anticipat.
In clasament apare Nicolae Silviu pe pozitia 327 OK - va aparea Silviu Niculae de acum inainte
Se mai inscriu 3 jucatori din Cluj si 2 din Tg.Mureș, numele lor le va completa Shuni cand va ajunge acasa.
Mai sint 5 locuri disponibile la Open si 1 la Amatori, dupa care daca este cazul se va deschide o lista de asteptare din care se vor completa locurile care se elibereaza in urma retragerilor - pana maine seara la ora 8.
Sambata dimineata nu se mai fac inscrieri de jucatori noi (care nu apar in listele ce vor fi afisate maine seara), decat in eventualitatea in care apar renuntari de ultim moment.
Se va juca pe 5 mese la Open si 20 la Amatori - grupe de 8, se califica primii 4 iar apoi primii 2 si cateva locuri 3 pentru a completa tablouri de 12 respectiv 48.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Fara suparare mai sunt doua locuri disponibile la amatori
Vor fi 25 de mese din care: 20 la Amatori si 5 la Open.
Va asteptam si speram sa fie un concurs reusit.
Comentariu