Eu unu nu mai am curaj sa joc cu profesori extraterestri.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B - Cupa Toamnei - SIBIU - 22.09.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
senior
- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de mateidumitru Vezi postEu unu nu mai am curaj sa joc cu profesori extraterestri.We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postDeja m-ai enervat
P.S. Parca a fost la Topoloveni
Tot 3-0 va fi si la Sibiu.
La Dej a fost 3-0 cu Mihnea.(berea)
Tot 3-0 va fi si la Sibiu.
Din cauza ca bat pe toata lumea, mi-e foarte greu sa tin minte adversarii si locatiile.Ultima editare de &1c; 19.sep.2012, 13:31.4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
'Mai' Claudiu,vad ca 'bati' tot..se mai tine turneul? Sau vorbim sa iti trimita cupa la Cugir..?Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
se inscriu din talmaciu: Talvan Florin, si inca 2 flacai cu prenumele de CostelWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
Postat în original de cule Vezi post'Mai' Claudiu,vad ca 'bati' tot..se mai tine turneul? Sau vorbim sa iti trimita cupa la Cugir..?4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
Postat în original de &1c Vezi postSe tine turneu. Ca poate ma razgandesc si nu mai vin din cauza golanasilor Cosmin si Bogdanel, care este. Care mia terfefeflit imaginea mea care am mucit mult la ia so costruiesc desi im face deosebita sa joc cu iei. Asaca se retrage Andone, Claudiu Cugir si merge la alte turneie unde e mai mult respect si oameni mai cum se kde si unde nu se face montage jicnitoare in fotosop.
- - - Actualizat - - -
Banu Nicolae se înscrie..sigur. Inca din SibiuLama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
1. Bine ati venit domnul Nicu!
2. Deja cautati scuze domnule profesor? O ardeti cu pixelu' albastru :PWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
Mersi dom' Doctor..am aparut in lista,apoi m-am inscris oficial..Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Comentariu
Doresc sa se incrie si Pralea Constantin si Gipsy King din Alba Iulia, daca mai este loc.
Multumesc.Blade: Nittaku Tenaly Carbon
Rubbers: Tibhar Grass DTecs + Tenergy 05
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
Postat în original de gabigabi Vezi postDoresc sa se incrie si Pralea Constantin si Gipsy King din Alba Iulia, daca mai este loc.
Multumesc.We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
junior- 03.mar.2012
- 82
- Hermannstadt, Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 2Likes received: 2
ce s-a speriat domn profesor.promit ca va las un set sa nu va ofticati prea tare )).lemn Donic waldner senso carbon
fata fh: donic baracuda
fata bh: tenergy 05
Comentariu
Lau..te-am trecut 'absent' asearaLama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Postat în original de &1c Vezi postSe tine turneu. Ca poate ma razgandesc si nu mai vin din cauza golanasilor Cosmin si Bogdanel, care este. Care mia terfefeflit imaginea mea care am mucit mult la ia so costruiesc desi im face deosebita sa joc cu iei. Asaca se retrage Andone, Claudiu Cugir si merge la alte turneie unde e mai mult respect si oameni mai cum se kde si unde nu se face montage jicnitoare in fotosop.
Comentariu
junior- 03.mar.2012
- 82
- Hermannstadt, Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 2Likes received: 2
domnu dumitru daca nu se mai inscrie nimen suntem in aceeasi grupa.mare grija ca am de gand sa castig grupa),lemn Donic waldner senso carbon
fata fh: donic baracuda
fata bh: tenergy 05
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- 33
Postat în original de boogdyvl Vezi postdomnu dumitru daca nu se mai inscrie nimen suntem in aceeasi grupa.mare grija ca am de gand sa castig grupa),We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Comentariu
Postat în original de boogdyvl Vezi postdomnu dumitru daca nu se mai inscrie nimen suntem in aceeasi grupa.mare grija ca am de gand sa castig grupa),
si combativitatea), pariez pe dansul. 10 beri. Daca nu se supara.Ultima editare de &1c; 20.sep.2012, 14:54.4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
Postat în original de Cosnic Vezi postBogdanas, pune-ti locatia adevarata: jud. Valcea, com. Galicea. Sa stie domnul Matei ca noi, sibienii, nu folosim amenintari d-astea!Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Comentariu
Postat în original de Cosnic Vezi postBogdanas, pune-ti locatia adevarata: jud. Valcea, com. Galicea. Sa stie domnul Matei ca noi, sibienii, nu folosim amenintari d-astea!
[Ultima editare de &1c; 20.sep.2012, 15:00.4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:24.Procesare...X
Comentariu