Vezi ca eu cred ca ai omis un 0. 4000 € ar fi prețul corect.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Materiale tenis de masa
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de CornelTT Vezi postPretul este specula 100%. Unii stim lemnul, poate am intrebat de el etc. L-ati luat cu 750 lei probabil si acum v-ati ganDit sa dati un "tun in afaceri", dupa cateva zile vreti pe el 1250 lei... Chiar serios?
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de Topsaneanu Valentin Vezi postDomnul Cornel reiau și cu d-voastră discuția?
Anuntul este în limitele cerintelor de postare,nu e treaba nimănui cu cât l am luat si cu cât îl vand.
Am un lemn la vanzare asta trebuie sa va intereseze,nu cu cât l am luat,de unde.
De carcoteala suntem cei mai buni.
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind TapatalkJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
- Aprecieri 5
Comentariu
Domnul acesta este un bișnițar 100 % se milogește si face oferte de nimic pt materiale ( ex lemnul dl-lui gruia lu novac ) l a înnebunit pe omul ala cu oferte de 2 lei !!!Rozena - VISCARIA - Rozena
- Aprecieri 3
Comentariu
Suntem in ziua Rastignirii pe cruce a Mantuitorului Hristos! Intotdeauna ne intrebam de ce exista rau, care este natura lui...Raul este absenta BINELUI, ne ajuta sa apreciem si mai mult BINELE...Iubirea de arginti este o patima grea, pe Iuda l-a costat 2 vieti: cea lumeasca si cea cereasca...Actiunile domnului T. ne fac sa apreciem si mai mult oameni ca Bogdan Roman, Sorin Sovea, Rares Parjol, dragul meu prieten Steffy si multi altii, care stralucesc prin bunul simt si decenta lor! Sa fim deci mai buni, iar Sfintele Sarbatori Pascale sa ne picure in suflet stropi de senin! Sanatate si pace, tuturor!!
- Aprecieri 5
Comentariu
Cred ca a crezut ca a descoperit o noua metoda de făcut bani : din tenis. Pândește oferte pe forum ,achiziționezi la pret ff mic apoi aștepți o zi ,doua și vinzi la pret dublu. Numai ca ne am mai sesizat și noi și e mai greu.
Comentariu
Eu știu ca în anii trecuți, de sărbători unii mai lăsau la pret . Acum în acest caz este exact invers.
Comentariu
Pana la urma, e foarte mult zgomot pentru nimic! Cred ca a fost o gluma a domnului T. , care acum se tavaleste pe jos de ras! NU CRED ca domnul T. vrea sa faca " bijnita " chiar aici pe forum, unde sunt oameni bine informati si destul de cunoscatori....Skynet50 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
boboc- 15.iun.2021
- 273
- Chitila
Likes given: 0Likes received: 164
Chiar e delicioasa situația,intr-adevar.M am lămurit din prima postare.
Un Paște fericit sa aveți și sa va lumineze Dumnezeu mintea,gândurile ca sunt foarte mulți frustrați printre noi,din pacate.
Oricum lemnul nu îl vând și ca și curiozitate,ptr.cei neinformați,căutați sa cumpărați de pe Ebay Un lemn Maze,sa arate ca asta,vedeți dacă găsiți și dacă găsiți uitați va cât costa,ca sa vedeți care e valoarea unui asemenea lemn.
Cumpărați voi lemne cantuite sub pretextul ca sunt contuite pt.protectie.Ala dacă era în zaua lui ca și lemn nu mai exista pe forum.
Din păcate ptr.unii ce e bun ,e scump,pretul unui lemn bun ca asta de pe siterile internaționale de profil confirma ce spun eu.
UN PAȘTE FERICIT SA AVETI IAR PE CEI NELINISTITI SI AFECTATI CA FAC EU SPECULA PE FORUM SA DOARMA LINISTITI.
NU VAND LEMNUL !
UN PASTE LUMINAT SI SANATATE,SA NE VEDEM SANATOSI LA TURNEE!
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:51.Procesare...X
Comentariu