VA SAL DLOR COLEGI DE FORUM SI PASIONATI AI ACETUI SPORT MINUNAT !! deschid acest subiect cu speranta ca vom pute face cativa copii din localitatea Târnaveni cu adevarat fericiti !! sambat am fost la concursul de la bistrit si am jucat in grupa cu un baiat pe nume RUPA MAIAN cam de 14 ani care juca f bine doar ca avea o paleta hoby rambo cu fetele rupte si deslipite ! eu cand am vazut cu ce joaca am si donat o paleta acestui baiat care a plans cand a primito de bucurie si nu stia cum sa ami multumeasca ! deasemeni acest copil era ansoptit de un profesor pe nume CSIKI ALEXANDRU , caruia la fel iam dont o fta pt ca la fel juca cu o paleta rupta ! pe langa acest domn profesor mai erau 3 copii la fel de necajiti ! de aceea fac apel la dvs dragi colegi pt ai pute ajuta pe ceti copii de la tarnaveni cu materiale ,,lemne, fete, tricouri mingi hue sau alte materiale pt ca acesti copii asa aiba cu adevrat motivatia de a continua acest sport si poate dintre ei vom avea viitori campioni !1 multumesc !
numele copiilor ce au fost la bistrita sunt.
RUPA MATIAN
OLTEAN DIONISIE
MONU ALEXANDRU
STEFAN ANDREI SI
DL CSIKI ALEXANDRU care mia spus ca mai are cativa copii acasa pe care nu ia putut aduce la concurs din lipsa de bani !!
- - - Actualizat - - -
mentionez ca si dl DRAGOS DIN VATRA DORNEI A DONAT O PALETA UNUI COPIL DIN ACEST GRUP !!
numele copiilor ce au fost la bistrita sunt.
RUPA MATIAN
OLTEAN DIONISIE
MONU ALEXANDRU
STEFAN ANDREI SI
DL CSIKI ALEXANDRU care mia spus ca mai are cativa copii acasa pe care nu ia putut aduce la concurs din lipsa de bani !!
- - - Actualizat - - -
mentionez ca si dl DRAGOS DIN VATRA DORNEI A DONAT O PALETA UNUI COPIL DIN ACEST GRUP !!
Comentariu