Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ce dimensiuni are x5 -ul tau ca se poate sa fie mai mic din cate stiu eu ! masoara fetele si pune poze daca vrei sa ai clienti eu sunt interesat de fete daca dim sunt 150 cu 155 !!
de acord asa trebuie si e normal,el este junior se pare.AR TREBUI UN REGULAMENT AL POSTARILOR VANZARE CUMPARARE ,obligatoriu sa se posteze poze cu produsul ce se cump. sau vinde.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
de acord asa trebuie si e normal,el este junior se pare.AR TREBUI UN REGULAMENT AL POSTARILOR VANZARE CUMPARARE ,obligatoriu sa se posteze poze cu produsul ce se cump. sau vinde.
Exista un regulament dl Marcu: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...re-Cump%E3rare
Sa sterg toate anunturile care nu respecta acel regulament?...
Pe cat posibil le triez si le dau o forma citibila celor monosilabice. Dau titluri la anunturi, aranjez poze, corectez minunatii. Dar orice are o limita.
Da domnul alehandro are dreptate sunt putin mai mici ma scuzati pentru aceasta intarziere
Lemnul e modificat masurile fetelor 155x150 si buretele de 2.1
poze pun mai deseara
Exista un regulament dl Marcu: http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...re-Cump%E3rare
Sa sterg toate anunturile care nu respecta acel regulament?...
Pe cat posibil le triez si le dau o forma citibila celor monosilabice. Dau titluri la anunturi, aranjez poze, corectez minunatii. Dar orice are o limita.
Dragul meu departe a fost gandul meu sa spun ceva cu rautate ,te rog sa ma scuzi daca am gresit cu ceva ,adresa a fost catre junior ca nu are de unde sa stie de reguli,nici decum catre dumneavoastra.Multumesc pentru ca ma-ti facut atent .te rog sa ma scuzi.TOTI GRESIM .Cu stima MARCU
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Dl Marcu, nu a fost intentia mea sa va atrag atentia cu ceva. Pur si simplu am mai amintit odata de existenta unui regulament pentru anunturi (daca tot l-ati pomenit), in speranta ca utilizatorii forumului il vor citi si vor tine cont de el. Asta din respect pentru ceilalti.
Si ma astept sa vorbim ca intre prieteni (nu atatea scuze fara nici un rost), ca doar am jucat cateva meciuri impreuna, iar ultima oara am fost chiar aproape de o revansa.. Ramane pe data viitoare.
(at)Vlad scuze de "poluarea" anuntului tau, o sa il curat maine.
vlad eu nu mai doresc fetele stiu sigur ca fata neagra e de la mine si mai stiu ca e taita pe lemnul tau top life tot de mine si ca are dim sub 150 pe 155 te rog sa fii serios si spui corect dim fetelor !!
Ma scuzati dar asa leam masurat (gresit ma scuzati si multumesc dlui Alehandro care mia atras atentia) oricum sper sa le vand pe plan local se pot vedea in 6 la Paneth Farkas
Comentariu