Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Butterfly Primorac Carbon nou , schimb cu Timo boll alc

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Butterfly Primorac Carbon nou , schimb cu Timo boll alc

Vand :

Primorac Carbon Tamca 5000 FL - 88/89gr - doar incercat un antrenament , cutie originala .
    Pret 500 lei cu transp inclus prin posta .

Accept schimburi cu Timo Boll Alc maner fl sub 88 gr . ( ofer diferenta daca este cazul ) .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    TBS /T05/T05 !

Salut! Este 550 lemnul la magazin. Pot sa iti ofer 400 lei pe el.
    Stima!

Trimis de pe al meu HRY-LX1 folosind Tapatalk

Comentariu

Postat în original de BogdanZLC Vezi post
      Salut! Este 550 lemnul la magazin. Pot sa iti ofer 400 lei pe el.
      Stima!

Total de acord cu tine , 550+ transp .

Eu il vand cu 500 si transport inclus , tot nou este , jucat 30 de minute .
      Nu il pot vinde cu 400 lei . Multumesc !

TBS /T05/T05 !

Comentariu

550 cu transport inclus
        Nou, sigilat, cu facutura, nejucat deloc.
        Plus ca, la achizitionarea unui lemn online, daca vine si ti se pare prea greu, prea usor sau nu iti place cum se simte îl poti face retur, fiind obligati sa ti-l primeasca. (Evident daca stii sa lipesti fetele pe el ca sa nu se cunoasca cand le dai jos).
        Deci pentru 2 pachete de tigari in plus parca merita mai bine sa dai comanda la ei ) Este doar o parere, subiectiva evident, fiecare face cum crede, eu iti urez bafta la vanzare!

Guess Who Guess Who likes this.

Comentariu

550 cu transport inclus
          Nou, sigilat, cu facutura, nejucat deloc.
          Plus ca, la achizitionarea unui lemn online, daca vine si ti se pare prea greu, prea usor sau nu iti place cum se simte îl poti face retur, fiind obligati sa ti-l primeasca. (Evident daca stii sa lipesti fetele pe el ca sa nu se cunoasca cand le dai jos).
          Deci pentru 2 pachete de tigari in plus parca merita mai bine sa dai comanda la ei ) Este doar o parere, subiectiva evident, fiecare face cum crede, eu iti urez bafta la vanzare!

Din punctul meu de vedere eu as prefera sa-i castig pe cei 50 de lei cumparand acest lemn care este in aceasi stare cu cel pe care l-ai cumpara de la tt-shop . Jucat ,nejucat important pentru mine este starea lemnului . Multumesc frumos !

iMihai iMihai likes this.
          TBS /T05/T05 !

Comentariu

Valabil

TBS /T05/T05 !

Comentariu

550 cu transport inclus
              Ce vanzator iti primeste lemnul inapoi dupa ce l-ai probat, de curiozitate? Razvan sau Vali au aceasta optiune? (intreb deoarece, spre rusinea mea, am cumparat de la ambii diferite materiale, inclusiv lemne, si nu am intrebat niciodata despre poliica de retur)
              BogdanZLC BogdanZLC likes this.

Comentariu

Vandut !

TBS /T05/T05 !

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post

Ce vanzator iti primeste lemnul inapoi dupa ce l-ai probat, de curiozitate? Razvan sau Vali au aceasta optiune? (intreb deoarece, spre rusinea mea, am cumparat de la ambii diferite materiale, inclusiv lemne, si nu am intrebat niciodata despre poliica de retur)
                  Salut, acum am vazut comentariul, imi cer scuze!
                  Nu este vorba daca x sau y are această opțiune sau nu, legea îl obligă să o facă indiferent dacă vrea sau nu vrea. Iti las mai jos un rezumat pe scurt si explicat al legislației în vigoare. Sunt si cateva exceptii de produse care nu pot fi returnate dar exemplele le gasesti în link. Dacă ai cumva vreodată probleme cu returul vreunui lemn scrie-mi in privat si iti comunic atât legislatia română cât si cea europeană aplicabilă în domeniu.
                  Acum, ca o paranteză, nimeni nu o sa iti spună ca iti primeste produsele inapoi ca nu au niciun interes sa se stie acest lucru, tinand cont ca sunt o droaie de oameni care cumpara lemne sa le incerce apoi le vand ca noi pe forum, probabil daca ar stii ca au dreptul la retur, dupa o săptămână in care nu s-au acomodat cu lemnul l-ar trimite inapoi la magazin.
                  https://decalex.ro/blog/dreptul-de-a...mparate-online

Claudiu84 Claudiu84 likes this.

Comentariu

Procesare...
                  X