Postat în original de Durdun Gheorghe
Vezi post
Ei uite că eu am ales să vorbesc și să clarificam lucrurile public.
Te rog raspunde mi la intrebare: cat discernamant ,cătă credibilitate și cate coerentă in gândire aveai tu la acel moment în condițiile in care o mai subliniez odată: abia stateai in picioare, nu puteai să vorbești coerent, doar dădeai din cap,nu știai de scor, pt că nu-l putea ține. De aceia ÎȚI REPETAM SCORUL LA FIECARE MINGE.
In setul 3 ,pe final, ai dat cu piciorul in cantul mesei de nervi.
Într-adevăr după cele 20 minute in care te am așteptat să te trezești din somn, in spirit de glumă, zâmbind, ți am spus " George pt că te am așteptat atâta timp, imi servești frumos.
In același spirit in care la inceputul zilei, ne am îmbrățișat prietenește.
Hai să îți mai spun ceva: ești un nume sonor, lumea se uită la tine, te urmărește, pe toată perioada inferioarelor, vizibil obosit fiind ,ai dus jocul in condiții de normalitate. După ce ai dormit, ai venit mult mai avariat ca înainte.
Să înțeleg că in condițiile date mai sus ERAI MAI LUCID CA MINE????
George, de jignit te ai jignit singur când ai ales să te prezinți in acea stare la acest turneu, la tertipurile pe care ai încercat să le faci.
Ok, ai venit să modifici scorul de 3-0 în 3-1 după 2-3 meciuri ,după o ședință mică de calcul a rezultatelor, pt că incepeai să te trezești, fapt dovedit in cele două victorii obtinute in fata lu Toma și Alex, îți trebuia un set. De ce nu ai stat cu mine la trecerea rezultatului?? Ai preferat să afirmi " Lasă-mă in p.... mea "
Cine te jignește cine îți denigrează numele????
NU AM VOIE SĂ VORBESC, SĂ PREZINT ADEVARUL PT CĂ EȘTI TU DURDUN GEORGE????
Ps: de iertat nu am ce ierta dar de vorbit voi vorbi mereu atâta timp cat am dreptate.
Nu cer măsură impotriva ta din partea CD , cer doar ca jucătorii să nu mai fie primiți în turnee in stare evidență de ebrietate .
SUNT FERM CONVINS CĂ TOATE ACESTE LUCRURI NU SE INTAMPLAU DACA tu Durdun George te prezentai la acest turneu treaz și lucid, fără influențe Bahice
Comentariu