Inca din 2003 am inceput sa organizez turnee de tenis de masă. Odata cu aparitia AmaTurului am vazut o oportunitate de a dezvolta acest sport, de a aduce in randul nostru a mai multor persoane care indragesc tenisul de masa. Am reusi din resurse proprii sa achizitionez 4 mese , precum si mantinele pentru concursuri, o masa am primit-o de la un drag coleg de al nostru Vali Botosan care acum este in Ibiza,iar 3 mese le-am primit de la Amatur. In ultimii ani am reusit sa organizez aproape cate un concurs in fiecare luna.
Datorita pozitiei orasului (in mijlocul judetului: 36 km Suceava, 36 km Fălticeni, 36 km Campu Lung, 51 Km Rădăuți , etc.) si nu in ultimul rand la 2 ore de mers cu masina fata de Botoșani, 2,30 ore fata de Bacău, Iași, Piatra Neamț, Bistrița ... Gura Humorului poate deveni un centru al tenisului din Moldova.
Am postat acest subiect deoarece doar impreuna putem sa facem ca lucrurile sa mearga.
Hai ai nostrii !!!
Datorita pozitiei orasului (in mijlocul judetului: 36 km Suceava, 36 km Fălticeni, 36 km Campu Lung, 51 Km Rădăuți , etc.) si nu in ultimul rand la 2 ore de mers cu masina fata de Botoșani, 2,30 ore fata de Bacău, Iași, Piatra Neamț, Bistrița ... Gura Humorului poate deveni un centru al tenisului din Moldova.
Am postat acest subiect deoarece doar impreuna putem sa facem ca lucrurile sa mearga.
Hai ai nostrii !!!
Comentariu