Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de Bivolaru Stelian Vezi post
    Va salut!
    Cred ca nu m-am facut bine inteles. Nu fac si nu voi face parte din echipa DB pentru Cluj de anul acesta. Am simpatii dar nu am antipatii pentru niciunul din colegii din AMATUR.
    Am incercat sa explic CUM se construieste o echipa COMPETITIVA. NU se construieste o echipa pentru UN om, ci o echipa castigatoare!
    Anul trecut la acest turneu jucatorul nostru de hobby avea in aug 2021 / Loc:1615 / P:59.4 / M:9.9. Acum mai are putin si trece la Elite. Q.E.D.
    Chiar daca am spus sus si tare ca nu particip, am fost si sunt agasat in continuare, de acee am simtit nevoia sa postez. Scuze.
    Cu stima!
    Stelian Bivolaru
    Mulțumesc frumos pentru lămuriri.
    Cred că primul lucru de care au nevoie jucătorii unei echipe competitive, indiferent de sport, este să-și câștige locul în echipă, nu să-l primească pur și simplu.

Ediția de anul trecut a fost prima competiție importantă din Amatur care s-a ținut după pandemie, din acest motiv clasamentele județene au fost puțin "dereglate" și au fost surprize cu jucători care jucau la o categorie sub nivelul lor de joc.
    BUTTERFLY ROMÂNIA
    TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
    E-mail: office@prosoftbn.ro
    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
    Instagram: @butterflyromania
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
    http://www.butterfly.tt
    http://www.tenisdemasa.ro
    OPEN THE WORLD

Comentariu

• Salutare! Propun ca în fiecare echipă participantă la acest turneu , să fie doar acel(i) jucător (i) care este (sunt) simpatizați de unii sau alții . În continuare, să joace doar prietenii și să nu aibă acces acel(i) jucător(i) care a(u) bătut țara în lung și lat în primele 4 luni.Ca și când spui unui copil că nu are voie să mănânce dulciuri ,dar el tot insistă.Există regulament!
      Am o veste bună,Domnilor .S'a rezolvat! NU SE POATE ! Toate cele bune!

Comentariu

• Postat în original de sosaking Vezi post
        Salutare! Propun ca în fiecare echipă participantă la acest turneu , să fie doar acel(i) jucător (i) care este (sunt) simpatizați de unii sau alții . În continuare, să joace doar prietenii și să nu aibă acces acel(i) jucător(i) care a(u) bătut țara în lung și lat în primele 4 luni.Ca și când spui unui copil că nu are voie să mănânce dulciuri ,dar el tot insistă.Există regulament!
        Am o veste bună,Domnilor .S'a rezolvat! NU SE POATE ! Toate cele bune!
        GREU LA CLUJ

Comentariu

• Va rog pentru Teleorman S+D 7 meniuri
          Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
          Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Judetul Gorj se inscrie in urmatoarea formula:
            Elite - Cruceru Sergiu;
            Open - Botanel Eduard;
            Avansati - Tataru Tiberiu;
            Incepatori - Balasoiu Liviu.
            Multumim !

Comentariu

• Postat în original de adilazaroiu Vezi post
              Salut ! Dambovita doi ; Ivan Sorin ( Dobrin Adrian rezerva )
              Badea Mihai
              Minca Florin
              Nicolae Sorinel
              ...deci....echipa2 . Mulțumesc!
              Va rog sa ma scuzați pentru deranj . Am tras lozul necâștigător! Retrag aceasta echipa , cu scuze pentru membri ei și pentru organizatori . Seara faina !
              Tataru Tiberiu Tataru Tiberiu likes this.

Comentariu

• La echipa 2 de la Bistrita Nasaud se retrage de la open Beican Razvan si se inscrie Rus Mihai.
                rasvan rasvan likes this.

Comentariu

• Buna ziua , dacă este loc pentru bucuresti intr o echipa as dori sa ma înscriu la hobby Mihalcea stefan Tiberiu

Comentariu

• Bună ziua stimați jucători de tenis de masa.
                    Nu am dorit și nu doresc sa întru cu nimeni în polemica, dar vad ca în toate locurile sint postări (sa l-e numesc frumos) critice la adresa jucătorilor care au retrogradat de la o categorie superioara În opinia mea aceste comentarii sint făcute în marea lor majoritate de:
                    1) jucători care stau cu 2 calculatoare și telefonul în buzunar sa poata socoti 100% cum sa ramina în categoria la care joaca. Nu vreau sa imbirlig și nu dau nume, dar dl EMI a menționat astfel de jucător....!!!
                    2)vad tot felul de propuneri ptr penalizarea jucătorilor care retrogradează......
                    Am sa v-a intreb(in cazul meu)... :Credeți ca un jucător de 55 ani și 120 kg care joaca tenis de masa din 2018, poate sa facă fata 100% unui jucător de divizia B???
                    Un profesionist contra unui amator!!!???
                    Am jucat 2 luni la elite și am retrogradat, dar tot la elite am sa m-a înscriu în concursuri deoarece ptr mine este importanta mișcarea!
                    ​​​​​Nu am auzit pe nimeni de la elite sa se planga de jucătorii de divizia B, asa cum s-a intimplat anul trecut cu jucătorii de divizia A.
                    3)Zilele trecute am fost la politie și am făcut cerere să-mi scoată citeva grade de pe permisul de conducere, (sa nu mai fiu profesionist). Oamenii au zâmbit și m-au întrebat pe ce perioada doresc retragerea acelor grade!!
                    4)Daca cumva am greșit cu aceasta postare... CONDUCEREA AMATUR și dl CRIȘAN pot să-mi interzică participarea la turneul BUTTERFLY.
                    Va doresc numai bine și sper sa n-e vedem la Cluj.
                    P. S
                    Iar cine nu vrea sa joace cu mine(jucător retrogradat de la categorie superioara) sa scrie 3-0 în foaia de arbitraj, fără sa dea mina cu mine.
                    Dacă sint greseli de ortografie,..... am scris acest post în timp ce conduceam!

Comentariu

• Am uitat sa v-a amintesc ca ambele turnee BUTTERFLY au fost cistigat de jucători de divizia A, iar pe topicul de anul trecut finalista(echipa de pe locul 2),multumea antrenorului care i-a pregătiți strategic ptr acest turneu. Poate v-a mai animtiti ce jucători au avut la hoby, avansați și open!!!

Comentariu

• Postat în original de jurescu sorin Vezi post
                        Am uitat sa v-a amintesc ca ambele turnee BUTTERFLY au fost cistigat de jucători de divizia A, iar pe topicul de anul trecut finalista(echipa de pe locul 2),multumea antrenorului care i-a pregătiți strategic ptr acest turneu. Poate v-a mai animtiti ce jucători au avut la hoby, avansați și open!!!
                        Sorine ,ti-ai făcut echipa de primii 4 și începe sa ți se audă gura chiar de la volan ))))) te salut ,drumuri bune și sa ne vedem cu bine la Pericei via #Greulacluj
                        Cameliacraiu Cameliacraiu likes this.
                        lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                        fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• Suceava inscrie echipa pt turneul Butterfly:

Elite-Zamfiroaia Sorin ,loc 3 cls judetean (loc 1 si 2 nu pot participa)
                          Open-Vlaisan Vasile ..Loc 1 cat O
                          Avansati- Bilt Catalin Loc 1 cat Av
                          Hobby-sunt inca discutii,se vor finaliza zilele astea

4 meniuri pentru sambata
                          of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

• Hunedoara
                            Elite-Pavel Călin
                            Open-Stoica Mihai
                            Avansați-Cobzaru Radu(rezervă Naghi Vlad)
                            Hobby-Drăgan Marius locul 2 in clasament.Locul 1 nu poate participa
                            5 meniuri pentru sâmbătă.multumim

Comentariu

• Satu Mare se inscrie pt meniu,4 persoane,S+D

Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről

Yasaka Sweden Extra - Yasaka Rakza 7 - Yasaka Rakza 7

Comentariu

• Inscrieri BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022 (11-12.06.2022) - 10:22:09 AM - v5.3 / cls_2022-mai

1. Timis, zona 7, 5014 - 27.88
                                2. Mures, zona 6, 5024 - 26.6
                                3. Gorj, zona 5, 5030 - 26.38
                                4. Salaj, zona 8, 5010 - 25.57
                                5. Harghita, zona 6, 5021 - 25.18
                                6. Brasov, zona 6, 5020 - 25.1
                                7. Covasna, zona 6, 5019 - 25.04
                                8. Hunedoara, zona 7, 5031 - 24.95
                                9. Bucuresti, zona 3, 5022 - 24.94
                                10. Iasi, zona 1, 5013 - 24.88
                                11. Maramures, zona 8, 5012 - 24.85
                                12. Arad, zona 7, 5026 - 24.11
                                13. Neamt, zona 1, 5015 - 23.86
                                14. Prahova, zona 4, 5011 - 23.47
                                15. Bihor, zona 7, 5029 - 23.42
                                16. Tulcea, zona 2, 5018 - 23.4
                                17. Teleorman, zona 3, 5009 - 22.96
                                18. Bistrita Nasaud, zona 8, 5016 - 22.92
                                19. Botosani, zona 1, 5017 - 22.6
                                20. Cluj, zona 8, 5023 - 22.39
                                21. Braila, zona 2, 5027 - 22.05
                                22. Caras Severin, zona 7, 5028 - 21.52
                                23. Satu Mare, zona 8, 5025 - 19.46

Comentariu

• Din Harghita László Levente de la Open se retrage, si intra de pe pozitia doua Fancsali Kálmán.
                                  Blade: Butterfly Primorac Carbon OFF+
                                  FH: Andro Rasanter V47
                                  BH: Andro Rasanter V50

Comentariu

• La echipa din Prahova înscriem și rezerva la open Bogdan Marian.
                                    Sper sa nu renunțe și el sa se simta amenintat de mine dupa cum s-a declarat ca ar fi facut Nedelcu de la hobby ceea ce e fals.
                                    Apropo în urma discuției cu Gelu de azi s-a aflat și adevărul de fapt. Păcat ca i s-a comunicat și lui același lucru.

Chiar și în urma discuției cu Nedelcu s-a confirmat cu totul altceva.
                                    Va rog insistent sa îl contactați pe Nedelcu cei care mai aveți dubii la motivul renunțării lui.

Comentariu

• Constanța va lua o hotărîre privind participarea,pană miercuri,se caută jucător disponibil la Avansați.
                                      Scutaru Scutaru rasvan rasvan like this.
                                      Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower

Comentariu

• De la Braila toti 5 dorim meniuri si sambata si duminica. Multumim !!
                                        Iulian Toma

Comentariu

• Buzău
                                          Elite-Codreanu Laurențiu
                                          Open-Gheorghiță Vasile
                                          Avansati-Șerban Adi Iulian
                                          Hobby-Carnu Mirel
                                          Mulțumim!

Trimis de pe al meu STK-L21 folosind Tapatalk

Comentariu

• Postat în original de allexut Vezi post
                                            La echipa din Prahova înscriem și rezerva la open Bogdan Marian.
                                            Sper sa nu renunțe și el sa se simta amenintat de mine dupa cum s-a declarat ca ar fi facut Nedelcu de la hobby ceea ce e fals.
                                            Apropo în urma discuției cu Gelu de azi s-a aflat și adevărul de fapt. Păcat ca i s-a comunicat și lui același lucru.

Chiar și în urma discuției cu Nedelcu s-a confirmat cu totul altceva.
                                            Va rog insistent sa îl contactați pe Nedelcu cei care mai aveți dubii la motivul renunțării lui.
                                            Nu cunosc niciun adevăr, nu cunosc pe Nedelcu, am vorbit despre alte probleme!
                                            Hobby: Motoare si ski !
                                            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

• Postat în original de GeluBv Vezi post

Nu cunosc niciun adevăr, nu cunosc pe Nedelcu, am vorbit despre alte probleme!
                                              Ok, mulțumesc de suport

Comentariu

• Inscrieri BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022 (11-12.06.2022) - 12:08:01 PM - v5.3 / cls_2022-mai

1. Timis, zona 7, 5014 - 27.88
                                                2. Mures, zona 6, 5024 - 26.6
                                                3. Gorj, zona 5, 5030 - 26.38
                                                4. Salaj, zona 8, 5010 - 25.57
                                                5. Brasov, zona 6, 5020 - 25.1
                                                6. Covasna, zona 6, 5019 - 25.04
                                                7. Hunedoara, zona 7, 5031 - 24.95
                                                8. Bucuresti, zona 3, 5022 - 24.94
                                                9. Iasi, zona 1, 5013 - 24.88
                                                10. Maramures, zona 8, 5012 - 24.85
                                                11. Arad, zona 7, 5026 - 24.11
                                                12. Harghita, zona 6, 5021 - 23.89
                                                13. Neamt, zona 1, 5015 - 23.86
                                                14. Bihor, zona 7, 5029 - 23.42
                                                15. Tulcea, zona 2, 5018 - 23.4
                                                16. Prahova, zona 4, 5011 - 23.3
                                                17. Teleorman, zona 3, 5009 - 22.96
                                                18. Bistrita Nasaud, zona 8, 5016 - 22.92
                                                19. Botosani, zona 1, 5017 - 22.6
                                                20. Cluj, zona 8, 5023 - 22.39
                                                21. Braila, zona 2, 5027 - 22.05
                                                22. Caras Severin, zona 7, 5028 - 21.52
                                                23. Buzau, zona 4, 5032 - 20.73
                                                24. Satu Mare, zona 8, 5025 - 19.46
                                                rasvan rasvan ovidiu t ovidiu t like this.

Comentariu

• 25/42
                                                  Duminică, 21 mai 2022, se va încheia prima etapă a înscrierilor la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napoca 2022
                                                  Până acum sunt înscrise 25 de echipe județene din cele 42 de locuri disponibile.
                                                  Începând cu data de 22 mai 2022, vom da startul celei de-a doua etape a înscrierilor, etapă în care vor avea dreptul de a se înscrie următorii clasați, după cei înscriși în prima etapă, în clasamentul Amatur România din 2 mai 2022. Prioritatea va fi dată de poziția în clasament a jucătorului din categoria Elite.

Bubucrys Bubucrys Kralizec Kralizec like this.
                                                  BUTTERFLY ROMÂNIA
                                                  TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                                                  E-mail: office@prosoftbn.ro
                                                  Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                                                  Instagram: @butterflyromania
                                                  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
                                                  http://www.butterfly.tt
                                                  http://www.tenisdemasa.ro
                                                  OPEN THE WORLD

Comentariu

• Macar in etapa a doua ar fi trebuit sa fie prioritara inscrierea dupa primul venit/primul servit ! Ca tot e un A+! S-ar aplica/respecta si un pic din regulamentul AmaTur cu privire la inscriere.

Respect.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                                    Blade: lemn off...ce lemn !
                                                    Bh: cu tepi
                                                    Fh: fara tepi

Comentariu

Procesare...
                                                    X