Nu am verificat la celelalte, ca ordinea pare corecta, dar la Brasov cum ai calculat MP-ul?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 16 (0 members and 16 guests)
-
maestru
- 29.iun.2005
- 2755
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1473Likes received: 3249
Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi post
Mare dreptate are domnul Lazaroiu , de fapt vad ca multi aproba , altii nu au curajul sa vorbeasca , aproape sau inchis si canalele de comunicare interna .
Deoarece este o competitie de masa , nu de elita cu supervalori legitimate la un club , grup , secta , clan , fratie etc. , la care efortul de a te califica e individual si nu de grup , anunt intentia de a onora invitatia organizatorilor in virtuala echipa Dambovita .
Pentru a usura chinurila formarii echipei si a nu complica lucrurile , in lipsa comunicarii mai anunt ca din 10 06 dupaamiaza voi fi in Cluj . Din cate cunosc eu , George are intentia de a participa si el .
Ramine ca cei ce joaca si calatoresc impreuna de la Elite si Open , care au legate prietenii , sa finalizeze formula de ECHIPA DAMBOVITA . ( pot fi si doi de la open , cu respectarea regulamentului )
Promit sa nu joc in echipa de dublu , daca nu primesc lumina .
Urez succes si echipei secunde in intentia ei de a se califica !
p.s. numarul meu de telefon e cunoscut de organizatorii de turneu damboviteni .
GREU LA CLUJ !
Ar mai rămâne să ne confirme câte unul din domnii:
Elite: Ivan Sorin, Sencu Victor, Pascal Raul, Dobrin Adrian, Stângaciu Alexandru etc.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Cat=Elite&jud=DB
Open: Darmaz Ion, Bivolaru Stelian, Badea Mihai, Lăzăroiu Adrian, Brătescu Adrian etc.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/cls?Cat=Open&jud=DB
Bineînțeles prioritatea la înscriere o dă ordinea din clasamentul județului. Dacă primii clasați nu pot să ajungă la Cluj atunci "responsabilitatea" cade pe următorii din cele două clasamente, Elite și Open.
DÂMBOVIȚA: ???, ???, Dumitru George, Stoicescu GheorgheCameliacraiu bobumino1 like this.BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 2
Comentariu
Dupa cum am spus, echipa din Braila va fi prezenta, cu:
Elite- Toma Iulian
Open- Ilie Octavel
Avansati- Cotet Nicolae
Hobby- Moise Viorel
Rezerva- Pascu Gabriel (Hobby)
Ca sa nu fie vorbe, Tiberiu Gaitan si Eugen Iordache NU pot participa la open, ceilalti trei fiind primii la categoriile lor. Daca mai apare vreo modificare la nivel de rezerva, anunt din timp, inainte de termenul limita.Iulian Toma
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator local- 20.sep.2019
- 1100
- Cluj-Napoca
- 50
Likes given: 897Likes received: 1917
Salutare !
Ceea ce paleta a unit 🤙”scorul să nu despartă”
O zi minunată !
Vă așteptăm cu drag 🤗La Cluj 🏓Butterfly Innerforce ZLF
BH : Dignics 64
FH : Dignics 64
- Aprecieri 9
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11673
- Timișoara
Likes given: 1434Likes received: 5095
CARAS-SEVERIN
Put Gabriel
Negrea Olimpiu (rezerva Veres Francisc)
Vrinceanu Vladut
Seiche Lucian
6 meniuri S+D
- Aprecieri 5
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1610Likes received: 3038
Echipa 1 Brasov se modifică/compune din:
1. Macovei Liviu- Elite, locul 1 in clasament Bv, cu rezervă Roman Iulian
2. Loghin Florin-Open, locul 2 in clasament Bv, Vladoiu Gelu nu participă, plecat în concediu
3. Dimache Maria-Avansați, locul 1 în clasament Bv
4. Stanciu Constantin-Hobby, locul 1 în clasament Bv
Toti 5 doresc meniu, ambele zile
La final de competiție facem o listă de înscriere/categorie, doar ca imagine, să vedem câți au respectat regulamentul (poziția în clasament) si câți au participat la o categorie inferioară, dat fiind faptul că la 1 iunie se actualizează clasamentul.
Altă problemă care trebuie să se țină cont (strict), este că prioritatea de participare la un A+ este dată tot de clasament, așa că trebuie să se facă efort pentru depistarea celor care sunt mai bine clasați și nu au loc în echipă. Știu, dragoste cu sila nu se face, și totuși nu trebuie să lezăm drepturile celorlalți.
Succes!
- Aprecieri 7
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11673
- Timișoara
Inscrieri BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022 (11-12.06.2022) - 11:14:37 AM - v5.3 / cls_2022-mai
1. Timis, zona 7, 5014 - 27.88
2. Mures, zona 6, 5024 - 26.6
3. Salaj, zona 8, 5010 - 25.57
4. Harghita, zona 6, 5021 - 25.18
5. Brasov, zona 6, 5020 - 25.1
6. Covasna, zona 6, 5019 - 25.04
7. Bucuresti, zona 3, 5022 - 24.94
8. Iasi, zona 1, 5013 - 24.88
9. Maramures, zona 8, 5012 - 24.85
10. Arad, zona 7, 5026 - 24.11
11. Neamt, zona 1, 5015 - 23.86
12. Prahova, zona 4, 5011 - 23.47
13. Tulcea, zona 2, 5018 - 23.4
14. Teleorman, zona 3, 5009 - 22.96
15. Bistrita-Nasaud, zona 8, 5016 - 22.92
16. Botosani, zona 1, 5017 - 22.6
17. Cluj, zona 8, 5023 - 22.39
18. Braila, zona 2, 5027 - 22.05
19. Caras-Severin, zona 7, 5028 - 21.52
20. Satu Mare, zona 8, 5025 - 19.46
- Aprecieri 4
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2755
- 49
Postat în original de GeluBv Vezi postLa final de competiție facem o listă de înscriere/categorie, doar ca imagine, să vedem câți au respectat regulamentul (poziția în clasament) si câți au participat la o categorie inferioară, dat fiind faptul că la 1 iunie se actualizează clasamentul.
Altă problemă care trebuie să se țină cont (strict), este că prioritatea de participare la un A+ este dată tot de clasament, așa că trebuie să se facă efort pentru depistarea celor care sunt mai bine clasați și nu au loc în echipă. Știu, dragoste cu sila nu se face, și totuși nu trebuie să lezăm drepturile celorlalți.
Succes!
Avem următoarea situație - 20 echipe x 4 jucători titulari = 80 jucători.
Din aceștia 70 (persoanele cu Bold din tabelul de mai jos) sunt conform tabelului inițial/clasamentului iar în celelalte cazuri majoritatea sunt următorii clasați, primii neputând participa.
BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 3
Comentariu
A reusit si Bihorul sa stabileasca prima echipa, exact cum apare in tabel
Tic Ioan, elite
Maxim Alexandru open
Moldovan Andrei avansati
Duka Peter, hoby
Plus 4 meniuri sambata si la fel duminicaIn the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
- Aprecieri 4
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11673
- Timișoara
Inscrieri BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022 (11-12.06.2022) - 11:42:04 AM - v5.3 / cls_2022-mai
1. Timis, zona 7, 5014 - 27.88
2. Mures, zona 6, 5024 - 26.6
3. Salaj, zona 8, 5010 - 25.57
4. Harghita, zona 6, 5021 - 25.18
5. Brasov, zona 6, 5020 - 25.1
6. Covasna, zona 6, 5019 - 25.04
7. Bucuresti, zona 3, 5022 - 24.94
8. Iasi, zona 1, 5013 - 24.88
9. Maramures, zona 8, 5012 - 24.85
10. Arad, zona 7, 5026 - 24.11
11. Neamt, zona 1, 5015 - 23.86
12. Prahova, zona 4, 5011 - 23.47
13. Bihor, zona 7, 5029 - 23.42
14. Tulcea, zona 2, 5018 - 23.4
15. Teleorman, zona 3, 5009 - 22.96
16. Bistrita Nasaud, zona 8, 5016 - 22.92
17. Botosani, zona 1, 5017 - 22.6
18. Cluj, zona 8, 5023 - 22.39
19. Braila, zona 2, 5027 - 22.05
20. Caras Severin, zona 7, 5028 - 21.52
21. Satu Mare, zona 8, 5025 - 19.46
rasvan likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.oct.2017
- 277
- Târgoviște
- 64
Likes given: 71Likes received: 315
O lamurire. Ce nu inteleg multi si in primul rand domnul Stoicescu. Adrian Lazaroiu a prezentat problema voalat, eu o sa punctez.
O echipa se "construieste" si se "sudeaza" prin prietenia/ camaraderia dintra coechipieri. La campionatul national pe echipe, dupa regulament, locul din clasament iti da dreptul sa participi. Atat.
Dar oare locul din echipa de la categoria ta e chiar locul tau? O echipa se construieste pentru a fi competitiva, pentru a castiga.
Daca ai loc bun in clasament, ai bifat anul trecut sute de concursuri Amatur, asta nu te face automat cel mai competitiv din judet la categoria ta. Nu participi la turneul national de echipe numai pentru a bifa si acest turneu, ci pentru a castiga.
In conditiile in care tu, dambovitean, ai participat NUMAI la concursurile din judetul tau si nu ai facut macar un singur antrenament cu potentiala ta echipa! Tu ii vrei pe ei, dar oare ei te vor pe tine?
Dambovita a avut totdeauna un deficit de jucatori competitivi la Elite, de aceea in acest moment liderul judetean e de la Open!
Dar nici macar el nu este cel mai bun la categoria sa, cel mai bun e "Racheta" - nelegitimat! - care anul trecut juca la incepatori, iar acum castiga consistent meciuri si concursuri de Elite.
Dilema se prezinta asa: facem echipa "dupa clasament" ca sa mai bifam un concurs (deloc ieftin!) sau facem echipa pentru a castiga? Asta a vrut sa spuna Adrian Lazaroiu dupa parerea mea, si nu e deloc "dobitoc"
Nucleul il constituie jucatorii Hobby si Avansati, ei pot aduce puncte multe echipei, puncte intregite si de combinatia cu jucatori "racheta" sau "surpriza" la Elite/Open. De asta vorbesc mai mult de competitivitate si mai putin de clasament.
In acest mod competitiv Dambovita s-a clasat anul trecut in primele 8 echipe din tara - mult peste calculul hartiei si clasament - fara "vedete" dar cu doua "surprize si o "racheta". Forta Dambovita si in 2022!
Stelian Bivolaru, component al echipei DB - avansati, Bistrita 2019
Blade Joola Carbon SWE
FH Butterfly Tenergy 05
BH Giant Dragon Talon Special
- Aprecieri 5
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1239
Postat în original de Bivolaru Stelian Vezi postO lamurire. Ce nu inteleg multi si in primul rand domnul Stoicescu. Adrian Lazaroiu a prezentat problema voalat, eu o sa punctez.
O echipa se "construieste" si se "sudeaza" prin prietenia/ camaraderia dintra coechipieri. La campionatul national pe echipe, dupa regulament, locul din clasament iti da dreptul sa participi. Atat.
Dar oare locul din echipa de la categoria ta e chiar locul tau? O echipa se construieste pentru a fi competitiva, pentru a castiga.
Daca ai loc bun in clasament, ai bifat anul trecut sute de concursuri Amatur, asta nu te face automat cel mai competitiv din judet la categoria ta. Nu participi la turneul national de echipe numai pentru a bifa si acest turneu, ci pentru a castiga.
In conditiile in care tu, dambovitean, ai participat NUMAI la concursurile din judetul tau si nu ai facut macar un singur antrenament cu potentiala ta echipa! Tu ii vrei pe ei, dar oare ei te vor pe tine?
Dambovita a avut totdeauna un deficit de jucatori competitivi la Elite, de aceea in acest moment liderul judetean e de la Open!
Dar nici macar el nu este cel mai bun la categoria sa, cel mai bun e "Racheta" - nelegitimat! - care anul trecut juca la incepatori, iar acum castiga consistent meciuri si concursuri de Elite.
Dilema se prezinta asa: facem echipa "dupa clasament" ca sa mai bifam un concurs (deloc ieftin!) sau facem echipa pentru a castiga? Asta a vrut sa spuna Adrian Lazaroiu dupa parerea mea, si nu e deloc "dobitoc"
Nucleul il constituie jucatorii Hobby si Avansati, ei pot aduce puncte multe echipei, puncte intregite si de combinatia cu jucatori "racheta" sau "surpriza" la Elite/Open. De asta vorbesc mai mult de competitivitate si mai putin de clasament.
In acest mod competitiv Dambovita s-a clasat anul trecut in primele 8 echipe din tara - mult peste calculul hartiei si clasament - fara "vedete" dar cu doua "surprize si o "racheta". Forta Dambovita si in 2022!
Sa rrspund eu !!!! NU !!!!
Are multe fracturi de .........
Ce a fost in trecut , nu a fost bine ......am spus ........STOP........privim in viitor cu capul sus !!!ADN likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2755
- 49
Postat în original de Bivolaru Stelian Vezi postO lamurire. Ce nu inteleg multi si in primul rand domnul Stoicescu. Adrian Lazaroiu a prezentat problema voalat, eu o sa punctez.
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup este acum la cea de-a treia ediție.
Deși am făcut mici modificări în Regulamentul concursului, articolele referitoare la componența și modul de alcătuire ale echipelor nu le-am modificat deloc.
Așa că doritorii să participe la acest turneu pe echipe au avut timp aproape un an să-și asigure locul conform regulamentului.
87,5% din componenții echipelor deja înscrise sunt cei cărora clasamentul Amatur și regulamentul concursului le-a asigurat acest loc, în echipa județului din care provin.
După cum bine știți, când am lansat acest concurs, unul dintre obiective a fost să încurajăm/stimulăm jucătorii să participe la cât mai multe turnee individuale, pentru ca, o dată pe an să aibă șansa să-și reprezinte județul la turneul pe echipe.
Pot înțelege latura umană a acestei probleme. Cu toții avem simpatii și antipatii.
Dar, să dorești să scoți din echipă locul I din clasamentul județean Amatur care are 46 de turnee la care a participat numai în acest an cu un alt jucător (care probabil joacă mai bine tenis de masă) care este pe locul 13 în același clasament cu, ATENȚIE !, 0 (ZERO) turnee Amatur în acest an!!!
BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 7
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Cineva trebuie sa analizeze si in trecut . Cineva trebuie sa spuna stop !Cameliacraiu sosaking like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de patraulea1980 Vezi post
Duminica jucați finala nemâncați Florine proasta strategie ai ales sau pa nemâncate iti merge reverul trade -mark😁😁😁😁Cameliacraiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Postat în original de rasvan Vezi post
Vă salut !
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup este acum la cea de-a treia ediție.
Deși am făcut mici modificări în Regulamentul concursului, articolele referitoare la componența și modul de alcătuire ale echipelor nu l-am modificat deloc.
Așa că doritorii să participe la acest turneu pe echipe au avut timp aproape un an să-și asigure locul conform regulamentului.
87,5% din componenții echipelor deja înscrise sunt cei cărora clasamentul Amatur și regulamentul concursului le-a asigurat acest loc, în echipa județului din care provin.
După cum bine știți, când am lansat acest concurs, unul dintre obiective a fost să încurajăm/stimulăm jucătorii să participe la cât mai multe turnee individuale, pentru ca, o dată pe an să aibă șansa să-și reprezinte județul la turneul pe echipe.
Pot înțelege latura umană a acestei probleme. Cu toții avem simpatii și antipatii.
Dar, să dorești să scoți din echipă locul I din clasamentul județean Amatur care are 46 de turnee la care a participat numai în acest an cu un alt jucător (care probabil joacă mai bine tenis de masă) care este pe locul 13 în același clasament cu, ATENȚIE !, 0 (ZERO) turnee Amatur în acest an!!!
Eu vreau sa opresc discutiile !Cameliacraiu sosaking like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Nu aceasta e marea problema ! Acum sunt eu . In trecut si in prezent au fost si sunt multi altii !!!!!!!! Si anul trecut am fost deasupra in clasament dar am tacut si am spus STOP , anul urmator nu mai merge !!!
Eu vreau sa opresc discutiile !
Sent from my iPhone using TapatalkADN Cameliacraiu like this.Blade Icecream AZX
FH Victas V22 Double Extra
BH Victas V22 Double Extra
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Migo Vezi post
Strategia e ca duminica sa fie acasa??TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 4
Comentariu
Pentru mine e clar , dar cred ca e necesara si reactia celor ce organizeaza competitia !
Cineva trebuie sa analizeze si in trecut . Cineva trebuie sa spuna stop !
Lasati orgoliile deoparte, formati echipa asa cum scrie in regulament, altfel prevad ca veti sta acasa.
Vorbiti de victorii, cautand jucatorii "cei mai buni", uitati insa cateva aspecte:
1 Turneul acesta se adreseaza celor dedicati tenisului de masa, care muncesc constant.
2 Clasamentul nu-l arata neaparat pe cel mai bun, ci pe cel mai constant si in forma.
3 Daca nu esti pe primul loc inseamna pur si simplu ca nu esti cel mai bun. Poti fi talentat, insa nu esti dedicat, deci poti claca oricand din diferite motive.
- Aprecieri 5
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1610Likes received: 3038
.....................Si anul trecut am fost deasupra in clasament dar am tacut si am spus STOP , anul urmator nu mai merge !!!
Eu vreau sa opresc discutiile !
Cameliacraiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.oct.2017
- 277
- Târgoviște
- 64
Likes given: 71Likes received: 315
Va salut!
Cred ca nu m-am facut bine inteles. Nu fac si nu voi face parte din echipa DB pentru Cluj de anul acesta. Am simpatii dar nu am antipatii pentru niciunul din colegii din AMATUR.
Am incercat sa explic CUM se construieste o echipa COMPETITIVA. NU se construieste o echipa pentru UN om, ci o echipa castigatoare!
Anul trecut la acest turneu jucatorul nostru de hobby avea in aug 2021 / Loc:1615 / P:59.4 / M:9.9. Acum mai are putin si trece la Elite. Q.E.D.
Chiar daca am spus sus si tare ca nu particip, am fost si sunt agasat in continuare, de acee am simtit nevoia sa postez. Scuze.
Cu stima!
Stelian Bivolaru
sorin_client Mihai Badea like this.Blade Joola Carbon SWE
FH Butterfly Tenergy 05
BH Giant Dragon Talon Special
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Postat în original de GeluBv Vezi postAnul viitor scăpați de Hobby, o să fie mult mai greu!GeluBv likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Postat în original de Bivolaru Stelian Vezi postVa salut!
Cred ca nu m-am facut bine inteles. Nu fac si nu voi face parte din echipa DB pentru Cluj de anul acesta. Am simpatii dar nu am antipatii pentru niciunul din colegii din AMATUR.
Am incercat sa explic CUM se construieste o echipa COMPETITIVA. NU se construieste o echipa pentru UN om, ci o echipa castigatoare!
Anul trecut la acest turneu jucatorul nostru de hobby avea in aug 2021 / Loc:1615 / P:59.4 / M:9.9. Acum mai are putin si trece la Elite. Q.E.D.
Chiar daca am spus sus si tare ca nu particip, am fost si sunt agasat in continuare, de acee am simtit nevoia sa postez. Scuze.
Cu stima!
Stelian Bivolaru
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:50.Procesare...X
Comentariu