Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua
Bucuresti 1 a confirmat participarea la petrecere pentru toti cei cinci componenti ai lotului.
Rog sa rectificati in lista de participanti.
Multumim
Modificare
1. Bucuresti 2 - se retrage Adrian Campean(61-open) si este inlocuit de Constantin Sursilov(81-open)
2. Bucuresti 3 - trece Constantin Sursilov(81-open) de la Bucuresti 3 la Bucuresti 2, si este inlocuit de Gabriel Ionascu(128-open)
- se retrage Ionescu Ioana(are competitie la copii) si este inlocuita de catre Mihalcea Stefan Tiberiu
--------------------
echipele 2 si 3 vor arata astfel
Bucuresti 2 ELITE - Claudiu Catana(Valentin Boaca-rezerva) / OPEN - Constantin Sursilov / AVANSATI - Daniel Burcea / HOBBY - CostinTonciu
Bucuresti 3 ELITE - Nicolae Gheorghe / OPEN - Gabriel Ionascu / AVANSATI - Eduard Constantin / HOBBY - Stefan Tiberiu Mihalcea
Multumesc pentru intelegere.
Modificare
1. Bucuresti 2 - se retrage Adrian Campean(61-open) si este inlocuit de Constantin Sursilov(81-open)
2. Bucuresti 3 - trece Constantin Sursilov(81-open) de la Bucuresti 3 la Bucuresti 2, si este inlocuit de Gabriel Ionascu(128-open)
- se retrage Ionescu Ioana(are competitie la copii) si este inlocuita de catre Mihalcea Stefan Tiberiu
--------------------
echipele 2 si 3 vor arata astfel
Bucuresti 2 ELITE - Claudiu Catana(Valentin Boaca-rezerva) / OPEN - Constantin Sursilov / AVANSATI - Daniel Burcea / HOBBY - CostinTonciu
Bucuresti 3 ELITE - Nicolae Gheorghe / OPEN - Gabriel Ionascu / AVANSATI - Eduard Constantin / HOBBY - Stefan Tiberiu Mihalcea
Multumesc pentru intelegere.
Ca sa nu fie nici o confuzie, dl. Baluta Silviu din echipa 3 a fost inlocuit cu Constantin Eduard?
Bucuresti 3 - DA / domnul Baluta nu poate veni si este inlocuit cu dl Constantin Eduard
Bucuresti 3 - Din pacate mai trebuie sa facem o modificare dl Ionascu(open) se retrage si este inlocuit de dl Chirica Alexandru
multumesc pentru intelegere / sper sa fie ultima
La echipa Maramureș 1 survine o schimbare, în locul jucătorului Ivașcu Gavrila de la hobby, întra Costin Casian, Baia Mare, la hobby, iar ca rezerva la categoria open Denis Mal
La echipa Maramureș 1 survine o schimbare, în locul jucătorului Ivașcu Gavrila de la hobby, întra Costin Casian, Baia Mare, la hobby, iar ca rezerva la categoria open Denis Mal
Buna ziua. Nu vă supărați pe mine dar acest jucător a jucat în 2016 la Open. Nu cred că e corect să joace la Hobby și alții care au fost în țară la concursuri sa stea acasă că nu au loc. Mă scuzați încă o dată. Mulțumesc
Costin Casian nu apare in clasamentul Amatur, prin urmare, nu are drept de joc.
Se retrage jucătoarea de rezerva de la hobby - Ancuța Adina ( decedat mama).
Astfel echipa Vâlcea este formată din :
Bădulescu Teodor - elite
Lupsa Bogdan - open
Grigore Marian - avansați
Șoșoacă Diana - hobby
Totodată , toată echipa confirmă participarea la party și solicită 4 meniuri pentru sâmbătă .
Ivascu Stefan e inscris la echipa a doua. El e pe locul 2, Borbeiu e pe locul 3. Daca Ivascu Stefan doreste sa joace, trebuie sa treaca la prima echipa. Adica sa faceti rocada la jucatorii de la hobby.
Ivascu Stefan e inscris la echipa a doua. El e pe locul 2, Borbeiu e pe locul 3. Daca Ivascu Stefan doreste sa joace, trebuie sa treaca la prima echipa. Adica sa faceti rocada la jucatorii de la hobby.
Echipa Maramureș 2 deocamdată cauta și ea jucători la avansați și hobby deoarece Ivașcu Ștefan și Ivașcu Cosmin nu o sa mai vina, de aceea l am înscris pe Borbeiu la MM1
Am rugamintea respectuoasa sa-mi explice si mie cineva de ce se tot schimba grupele, acum Teleormanul este cu Buc1 si Buc2, si prahova, noi jucam mereu intre noi, ma gandeam ca aici dam de jucatori noi, e a treia oara cand se tot updateaza gruepele, ce se intampla?
Am rugamintea respectuoasa sa-mi explice si mie cineva de ce se tot schimba grupele, acum Teleormanul este cu Buc1 si Buc2, si prahova, noi jucam mereu intre noi, ma gandeam ca aici dam de jucatori noi, e a treia oara cand se tot updateaza gruepele, ce se intampla?
De cate ori se modifica MP-ul unei echipe se schimba automat si grupele ... oricum nu conteaza inca, exista o nota acolo pe site, ca se vor modifica in functie de zone - judete cand se vor definitiva echipele ... acum sint in ordinea MP-urilor.
Cătălin, e un lucru bun ,pe băieții din zona ta ai sansa sa ii bati dacă vrei cu bunii jucatori Max ,Iana Remus ,Mutrescu e mai grele 😊😊😊😊te rog sa o iei ca o gluma ,sa ne vedem sanatosi
Cătălin, e un lucru bun ,pe băieții din zona ta ai sansa sa ii bati dacă vrei cu bunii jucatori Max ,Iana Remus ,Mutrescu e mai grele 😊😊😊😊te rog sa o iei ca o gluma ,sa ne vedem sanatosi
Cre'ca, Catalin e la Open și băieții aia buni pe la Elite. Oricum e frumos sa fim și mândri...o viata avem. Si eu tot gluma am făcut. Bafta tuturor și simțiți-va bine !🤗
#Greu la Cluj, vad ca nu este numai o sintagma, pare în definitiv o sperietoare!!!!!! 😄😄😄😄😄😄😄😄
Comentariu