Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cre'ca, Catalin e la Open și băieții aia buni pe la Elite. Oricum e frumos sa fim și mândri...o viata avem. Si eu tot gluma am făcut. Bafta tuturor și simțiți-va bine !🤗
Mea culpa ,îl vedeam la elite, tocmai cred ca îl bătuse pe Alex Niculai care va ieși campion amatur,ii lasa plăcerea domnului Rosioara ,iar dumneavoastră domnul Ionașcu lăsați vacantele ,haideți la Cluj ,#GreulaCluj ,am impresia ca a-ti spus pas ,va vedeam acolo în focul luptelor
Echipa Constantei, se inscrie pentru sambata la 4+2 meniuri.
Pentru party 3persoane. Daca se revine cu alternativa la meniu, voi mai suplimenta.
Va multumesc!
Cre'ca, Catalin e la Open și băieții aia buni pe la Elite. Oricum e frumos sa fim și mândri...o viata avem. Si eu tot gluma am făcut. Bafta tuturor și simțiți-va bine !🤗
Intr-o buna zi voi ajunge la elite si visul meu cel mai mare de cand sunt in amatur este ca noi doi sa jucam o finala de A (elite) si sa castige oricare cu 3-2 la avantaje!
Din cauza unor probleme personale foarte serioase și din lipsă de înlocuitori care să poată să meargă la Cluj, echipa județului Vrancea este nevoită să se retragă din concurs.
Intr-o buna zi voi ajunge la elite si visul meu cel mai mare de cand sunt in amatur este ca noi doi sa jucam o finala de A (elite) si sa castige oricare cu 3-2 la avantaje!
Super! Asta trebuie sa fie mentalitatea, de învingător
Din cauza unor probleme personale foarte serioase și din lipsă de înlocuitori care să poată să meargă la Cluj, echipa județului Vrancea este nevoită să se retragă din concurs.
AU AJUNS MESELE
Colegii organizatori de la LOT TT CLUJ-NAPOCA au recepționat cele 18 mese BUTTERFLY SPACE SAVER 22.
La ediția din acest an a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup IN MEMORIAMROCSANA ȘIPOȘ de la Cluj-Napoca vom avea la dispoziție următoarele echipamente
18 mese BUTTERFLY SPACE SAVER 22 ITTF (verzi) - AMR 6 buc
18 fileuri BUTTERFLY NATIONAL LEAGUE NET SET ITTF - AMR 6 buc
18 scorere BUTTERFLY SCORER SET DUO - AMR 3 buc
18 mese de arbitraj BUTTERFLY UMPIRE TABLE - AMR 6 buc
36 de suporți pentru prosoape BUTTERFLY TOWEL BOX CARTON - AMR 12 buc
170 de mantinele BUTTERFLY SURROUNDINGS (verzi) - AMR 10 buc
Prețurile sunt valabile doar pentru ridicarea produselor din Sala Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca, duminică, 12.06.2022, începând cu orele 14.
Toate produsele sunt noi. Primul venit-primul servit.
Pentru rezervări/comenzi sunați vă rog la telefoanele din semnătură.
Mulțumesc frumos!
La Timis 3, inca un meniu S+D si inca o persoana la petrecerea de sambata seara. Deci 4 meniuri S+D, plus un meniu vegetarian S+D, plus un meniu fara porc S+D. Si 6 persoane la petrecere sambata seara din care un meniu vegetarian si un meniu fara porc.
E ca la a plus, nu-i in ordinea inscrierilor, dupa clasament. E dupa pozitia jucatorului de la elite, apoi s-a blocat lista, apoi ar urma restul, ipotetic, primul inscris, primul servit.
Prioritatea cu jucatorul de la elite a fost pana in 4 iunie, apoi e in ordinea inscrierilor ... Rasvan a postat de la inceput asa, nu are nici o treaba cu A plusul
Oricum, nu cred ca se retrage cineva, dar asa - pentru conformitate ...
Comentariu