Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Am spus ca nu am sa intervin in aceste interminabile discutii despre acest turneu dar nu ma pot abtine. Cineva ( Ovidiu Tofeni ) spunea pe buna dreptate ca au avut la dispozitie un an sa isi pregateasca participarea ; unii au facut-o altii s-au trezit acum ca desi au MP foarte mare nu pot participa. Nu iau partea nimanui dar Regulamentul era vizibil si neschimbat de 2 editii cine vroia putea sa il consulte si sa actioneze in consecinta. Nu ma uit mai departe decat ograda noastra, Iasul desi are atatia jucatori nu participa decat cu o singura echipa ( fata de 4 la BN si 4 la Tg. Mures) si asta pentru ca elitistii nostri desi unii au MP 52 si 50 Albu Vlad si Sumanaru Catalin nu au participat din diverse motive la turnee. Asta e regulamentul acum, daca dorim modificarea lui dupa turneu Razvan poate deschide un topic cu propuneri dar pana atunci daca elitistii din cluj sunt 5 in primii 15 atunci Clujul are tot dreptul sa participe cu 5 echipe si bravo voua clujenilor care v-ati pregatit pentru acest turneu astfel. Vina este numai a turneului care s-a perfectionat de la o editie la alta si a ajuns sa suscite un foarte mare interes, bravo initiatorilor si organizatorilor din Bistrita, din Tg Mures si sunt convins ca vom avea o experienta deosebit de placuta si la Cluj. Nu avem ce discuta despre ce e etic si moral sau nu, sa stiti dragi colegi ca ce nu e interzis e permis asa ca faceti propuneri de imbunatatire pentru data viitoare dar acum asta este. Imi pare rau ca s-a suparat atata lume dar chiar si asa puteti constata ca desi exista jucatori foarte buni sunt judete care nu joaca nici macar cu o echipa ( a se vedea Bacau, Galati, etc ) Noi cei care suntem in echipa Iasi am participat si anul trecut la Tg Mures si am spus de atunci ca avem un an sa facem altceva si sa nu mai fie fortat ca dupa pandemie. Noi ne-am pregatit aproape un an si de-abia asteptam sa ajungem la Cluj.La buna vedere si sper sa nu fie chiar atat de Greu la Cluj !!!!
    Blade : Spinlord Ultracarbon Def
    FH : Spinlord Degu 2.1 mm
    BH : Spinlord Sternenfall OX

Comentariu

• Postat în original de gabriel1962 Vezi post
      Am spus ca nu am sa intervin in aceste interminabile discutii despre acest turneu dar nu ma pot abtine. Cineva ( Ovidiu Tofeni ) spunea pe buna dreptate ca au avut la dispozitie un an sa isi pregateasca participarea ; unii au facut-o altii s-au trezit acum ca desi au MP foarte mare nu pot participa. Nu iau partea nimanui dar Regulamentul era vizibil si neschimbat de 2 editii cine vroia putea sa il consulte si sa actioneze in consecinta. Nu ma uit mai departe decat ograda noastra, Iasul desi are atatia jucatori nu participa decat cu o singura echipa ( fata de 4 la BN si 4 la Tg. Mures) si asta pentru ca elitistii nostri desi unii au MP 52 si 50 Albu Vlad si Sumanaru Catalin nu au participat din diverse motive la turnee. Asta e regulamentul acum, daca dorim modificarea lui dupa turneu Razvan poate deschide un topic cu propuneri dar pana atunci daca elitistii din cluj sunt 5 in primii 15 atunci Clujul are tot dreptul sa participe cu 5 echipe si bravo voua clujenilor care v-ati pregatit pentru acest turneu astfel. Vina este numai a turneului care s-a perfectionat de la o editie la alta si a ajuns sa suscite un foarte mare interes, bravo initiatorilor si organizatorilor din Bistrita, din Tg Mures si sunt convins ca vom avea o experienta deosebit de placuta si la Cluj. Nu avem ce discuta despre ce e etic si moral sau nu, sa stiti dragi colegi ca ce nu e interzis e permis asa ca faceti propuneri de imbunatatire pentru data viitoare dar acum asta este. Imi pare rau ca s-a suparat atata lume dar chiar si asa puteti constata ca desi exista jucatori foarte buni sunt judete care nu joaca nici macar cu o echipa ( a se vedea Bacau, Galati, etc ) Noi cei care suntem in echipa Iasi am participat si anul trecut la Tg Mures si am spus de atunci ca avem un an sa facem altceva si sa nu mai fie fortat ca dupa pandemie. Noi ne-am pregatit aproape un an si de-abia asteptam sa ajungem la Cluj.La buna vedere si sper sa nu fie chiar atat de Greu la Cluj !!!!
      Mereu zic sa-i lasam si pe aia mai slabi😌 Glumesc, multa bafta tuturor!
      #atatsapututlacluj 😆

Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk

Comentariu

• 27-May-2022, 09:26
        Cluj 5, 6 meniuri pentru Sambata ,

in lista apare daor 5 meniuri , va rog rectificati
        rasvan rasvan likes this.

Comentariu

• Postat în original de gabriel1962 Vezi post
          Am spus ca nu am sa intervin in aceste interminabile discutii despre acest turneu dar nu ma pot abtine. Cineva ( Ovidiu Tofeni ) spunea pe buna dreptate ca au avut la dispozitie un an sa isi pregateasca participarea ; unii au facut-o altii s-au trezit acum ca desi au MP foarte mare nu pot participa. Nu iau partea nimanui dar Regulamentul era vizibil si neschimbat de 2 editii cine vroia putea sa il consulte si sa actioneze in consecinta. Nu ma uit mai departe decat ograda noastra, Iasul desi are atatia jucatori nu participa decat cu o singura echipa ( fata de 4 la BN si 4 la Tg. Mures) si asta pentru ca elitistii nostri desi unii au MP 52 si 50 Albu Vlad si Sumanaru Catalin nu au participat din diverse motive la turnee. Asta e regulamentul acum, daca dorim modificarea lui dupa turneu Razvan poate deschide un topic cu propuneri dar pana atunci daca elitistii din cluj sunt 5 in primii 15 atunci Clujul are tot dreptul sa participe cu 5 echipe si bravo voua clujenilor care v-ati pregatit pentru acest turneu astfel. Vina este numai a turneului care s-a perfectionat de la o editie la alta si a ajuns sa suscite un foarte mare interes, bravo initiatorilor si organizatorilor din Bistrita, din Tg Mures si sunt convins ca vom avea o experienta deosebit de placuta si la Cluj. Nu avem ce discuta despre ce e etic si moral sau nu, sa stiti dragi colegi ca ce nu e interzis e permis asa ca faceti propuneri de imbunatatire pentru data viitoare dar acum asta este. Imi pare rau ca s-a suparat atata lume dar chiar si asa puteti constata ca desi exista jucatori foarte buni sunt judete care nu joaca nici macar cu o echipa ( a se vedea Bacau, Galati, etc ) Noi cei care suntem in echipa Iasi am participat si anul trecut la Tg Mures si am spus de atunci ca avem un an sa facem altceva si sa nu mai fie fortat ca dupa pandemie. Noi ne-am pregatit aproape un an si de-abia asteptam sa ajungem la Cluj.La buna vedere si sper sa nu fie chiar atat de Greu la Cluj !!!!
          Minunat sintetizat!! Felicitari!

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Comentariu

• Din ce inteleg elististul ar fi trebuit sa se pregateasca in ultimul an, noi ceilalti 3 jucatori (Open, Avansati, Hobby) din echipa avem de suferit pentru faptul ca nu putem participa. Atat timp cat in aceasta competitie, o partida intre jucatori Elite-Elite, nu e mai importanta decat o partida intre jucatori Hobby-Hobby, poate ar fi fost potrivit sa se tina cont la inscriere si de prioritatea Clasamentului celorlalti 3 jucatori: Open, Avansati, respectiv Hobby. Ce ar putea aduce o mare bucurie? Sa poata participa toate cele 50 DE ECHIPE inscrise, la urma urmei noi toti suntem AMATUR-ul 😊

Comentariu

• Postat în original de Catalin Sumanaru Vezi post
              Mereu zic sa-i lasam si pe aia mai slabi😌 Glumesc, multa bafta tuturor!
              #atatsapututlacluj 😆

Cătăline, te-o umflat nea Gabi cu mp ,sa ai chiar 50 ,tine aproape poate da domnul și ajungi la Cluj.....și la anul ca tot aici rămâne cupa
              Catalin Sumanaru Catalin Sumanaru likes this.
              lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
              Fh Xiom Omega 7 Euro
              Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

• Postat în original de patraulea1980 Vezi post

Cătăline, te-o umflat nea Gabi cu mp ,sa ai chiar 50 ,tine aproape poate da domnul și ajungi la Cluj.....și la anul ca tot aici rămâne cupa
                Nu cred ca știe cineva sigur care va câștiga, sunt jucători foarte buni la Cluj, dar mai pot exista și surprize! Dar având asa multe echipe probabilitatea ca din 42 de cazuri posibile favorabile sunt 5,5/42😄😄😄😄😄😄și în final rămânem cu ideea ca #Greu la Cluj!!!!!!!

Comentariu

• Arges...5 meniuri si pt duminica

Comentariu

• Nu am urmarit daca a ti venit cu alternativa la meniul '' Butterfly Team Party'' Daca aveti alternativa, in echipa Constantei as mai adauga 1 persoana + 2 extra. Daca nu, ramane cum am stabilit anterior.
                    Merci!

Comentariu

• Din păcate sunt tot mai departe de Cluj , nu pot ajunge la party .
                      GREU LA CLUJ !

Comentariu

Cred ca a uitat o virgula intre medii si numele noastre, dar noi ii multumim 😆😆
                        In legatura cu locatia de la anu, sper sa se schimbe ca sa nu fie ocupate 10 locuri din start 😆

Comentariu

• Postat în original de silvinio Vezi post
                          Nu am urmarit daca a ti venit cu alternativa la meniul '' Butterfly Team Party'' Daca aveti alternativa, in echipa Constantei as mai adauga 1 persoana + 2 extra. Daca nu, ramane cum am stabilit anterior.
                          Merci!
                          Meniul de la BUTTERFLY TEAM PARTY
                          Pe lângă ceafa de porc la grătar vor fi și câteva de piept de pui la grătar iar pentru persoanele vegetariene se vor servi legume la grătar.
                          Vă așteptăm cu drag!
                          BUTTERFLY ROMÂNIA
                          TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                          E-mail: office@prosoftbn.ro
                          Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                          Instagram: @butterflyromania
                          YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
                          http://www.butterfly.tt
                          http://www.tenisdemasa.ro
                          OPEN THE WORLD

Comentariu

• Postat în original de spaller Vezi post
                            Echipa Bistrița 2 in prima pagina este prima pe lista de așteptare ,iar in pagina 17 este pe locul 6 pe lista de așteptare, nu mai înțelegem nimic ce se întâmplă. Oricum este un regulament de doi bani ,luam dintr-un județ 5 echipe și din celelalte unde sunt jucători valoroși nici una.Echipa BN 2 are mp care se încadrează în primele 5 județe din tara 25.5 ,regula cu cel mai bine clasat de la elite este cea mai mare prostie posibila pt. ca nu reflecta realitatea.Nistor Dorel care are aproape 300 de turnee în circuitul amatur, și cu un .mp impresionant cred ca merita din plin sa participe la acest eveniment, dar asta este,....poate de la anul o sa se tina cont mai mult de calitate și nu de cantitate.Va doresc o seara placuta !!
                            Sunt curios cate meciuri va juca dl Irimia de la Cluj 2 tinand cont ca rezerva este dl Marchis care vine din div.A si mai sunt cateva exemple prin care jucatorii de la Elite fara clasament au gasit varianta de a se baga rezerva la echipele respective. Cred ca mai trebuie putine imbunatatiri la criteriile de participare.Nu vreau sa jignesc sau sa supar pe nimeni doar este un punct de vedere. Sa ne vedem cu bine si stima tuturor!

Comentariu

• Postat în original de Lili Barabancea Vezi post
                              Din ce inteleg elististul ar fi trebuit sa se pregateasca in ultimul an, noi ceilalti 3 jucatori (Open, Avansati, Hobby) din echipa avem de suferit pentru faptul ca nu putem participa. Atat timp cat in aceasta competitie, o partida intre jucatori Elite-Elite, nu e mai importanta decat o partida intre jucatori Hobby-Hobby, poate ar fi fost potrivit sa se tina cont la inscriere si de prioritatea Clasamentului celorlalti 3 jucatori: Open, Avansati, respectiv Hobby. Ce ar putea aduce o mare bucurie? Sa poata participa toate cele 50 DE ECHIPE inscrise, la urma urmei noi toti suntem AMATUR-ul 😊
                              Foarte bine spus ,echipa nu se bazeaza numai pe cel de la elite ,poate sa piarda cel de la elite si sa castige ceilalti trei si astfel sa ajunga in frunte....

Comentariu

• Postat în original de Badulescu Teo Vezi post
                                Sunt curios cate meciuri va juca dl Irimia de la Cluj 2 tinand cont ca rezerva este dl Marchis care vine din div.A si mai sunt cateva exemple prin care jucatorii de la Elite fara clasament au gasit varianta de a se baga rezerva la echipele respective. Cred ca mai trebuie putine imbunatatiri la criteriile de participare.Nu vreau sa jignesc sau sa supar pe nimeni doar este un punct de vedere. Sa ne vedem cu bine si stima tuturor!
                                Teo ,e o părere și trebuie fiecare părere analizata și normal ca fiecare își dorește sa câștige ,asa ca nu îți rămâne decât sa lupți, dacă vrei sa vezi câte meciuri joaca jucătorul respectiv ,adă o socotitoare ,mi-ai zis ca încă o ai acasă din clasa 1😉😉🏓🏓😉
                                lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
                                Fh Xiom Omega 7 Euro
                                Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

Corect spus ,poate de la anul o sa ne bazam pe mp si nu pe clasament .....daca vrem sa avem cei mai valorosi jucatori.
                                  Intr-adevar un MP mare garanteaza un jucator valoros, fara indoiala, insa dupa parerea mea AmaTUR inseamna mai mult decat a merge la un turneu in uichendul X in propria localitate. E vorba de a merge in deplasari cu toate greutatile/placerile care decurg din asta si ma refer in primul rand la socializarea intre jucatori, intalnirea oki-in-oki cu jucatori de peste tot, cu diferite stiluri de joc, cu propria lor personalitate la masa sau pe langa masa . Important e ca turneul Butterfly sa defineasca exact criteriul pe care il cauta, daca se doresc jocuri la varf (calitate) intre fiecare categorie, poate ca criteriul calificarii in functie de MP e varianta corecta. Daca turneul Butterfly e un turneu "in spiritul Amatur", atunci ar trebui sa puna accent pe participare la turnee (cantitate = participari la turnee + rezultate). Asta e opinia mea privind acest subiect, mi-am spus-o desi nu m-a intrebat nimeni deoarece suntem in AmaTUR !

Comentariu

• Nu ar trebui lăsați jucatori din div.A ca rezerve 🙁.
                                    calex calex likes this.

Comentariu

Florin, ai dreptate dar la Catalin Mp-ul e ca vremea cand spui ca sunt 24 de grade dar se simt ca 30 asa si Mp-ul e 44 dar se simte ca 50.

Comentariu

• Ai dreptate, in cazul acesta o sa fie Titular.(si nu o sa mai fie lasat rezerva)

Bine punctat!
                                        Postat în original de Eltibi Vezi post
                                        Nu ar trebui lăsați jucatori din div.A ca rezerve 🙁.

Comentariu

Din ce inteleg elististul ar fi trebuit sa se pregateasca in ultimul an, noi ceilalti 3 jucatori (Open, Avansati, Hobby) din echipa avem de suferit pentru faptul ca nu putem participa. Atat timp cat in aceasta competitie, o partida intre jucatori Elite-Elite, nu e mai importanta decat o partida intre jucatori Hobby-Hobby, poate ar fi fost potrivit sa se tina cont la inscriere si de prioritatea Clasamentului celorlalti 3 jucatori: Open, Avansati, respectiv Hobby. Ce ar putea aduce o mare bucurie? Sa poata participa toate cele 50 DE ECHIPE inscrise, la urma urmei noi toti suntem AMATUR-ul 😊
                                          Lili ( esti una dintre persoanele nedreptatite de acest regulament )si ai perfecta dreptate in cele afirmate dar ca orice lucru si Regulamentul acestui turneu e perfectibil, din pacate de la anul ( poate ). Cum am mai spus poate deschide Razvan un topic cu propuneri de imbunatatire a regulamentului in functie de situatiile ivite. Hai sa fim seriosi , s-au desfasurat 2 editii si asta e a treia , vroiati ca un regulament sa fie perfect ? Razvan a vrut sa suscite interes pentru Amatur si a reusit ( chiar prea bine ) . Sunt convins ca se vor analiza toate propunerile astfel incat sa fie dus spiritul Amatur mai departe. Sintetizand cele spuse de mai multi colegi de breasla ;
                                          - sa se califice intai prima echipa dintr-un judet si apoi pe locurile goale a doua echipa ( cine vrea ) apoi a treia s.a.m.d.
                                          - sa se tina cont de media echipei nu numai a elitistului
                                          - sa se desfasoare meciurile nu neaparat in ordinea E, O, A , H
                                          - sa nu se mai permita rezerva ( componentii echipei care a confirmat ca vine inseamna ca vor sa joace !!!!!! ) . Daca cumva din cauza unei accidentari un membru nu poate sa mai joace , echipa continua dar acel meciuri ce ar fost jucate de jucatorul accidentat se pierd dar echipa mai poate castiga cu 3-1 sau sa faca egal
                                          - jucatorul inlocuit ( de rezerva ) sa nu mai aibe voie sa revina la masa ( a fost inlocuit pt ca era accidentat NU ) Nu putem juca cand ne convine cu titularul ( care a contribuit semnificativ la miscarea Amatur ) si cand adversarul e mai puternic bagam rezerva ( care desi e un jucator foarte bun nu a participat la turnee)
                                          Astea sunt doar cateva propuneri generate de nemultumirile exprimate de colegii mei pe parcursul ultimelor saptamani. Sunt doar opinii ( sau propuneri le spuneti cum vreti, sunt convins ca vor mai fi si altele) si in niciun caz o fortare de a schimba regulamentul concursului. Asa cum am mai spus acest turneu a aparut din dorinta de a resuscita dupa pandemie interesul pentru miscarea Amatur, interes care schiopata din cauza restrictiilor de calatorie si totodata interes care a fost zduncinat de decesul celui care a fost, este si va fi o parte din sufletul acestei miscari sporticve , Marcel Giosan.
                                          Toata lumea incheie postarea cu Greu la Cluj ( de ajuns e greu ) dar eu sper sa fie Frumos la Cluj !

Comentariu

Teo ,e o părere și trebuie fiecare părere analizata și normal ca fiecare își dorește sa câștige ,asa ca nu îți rămâne decât sa lupți, dacă vrei sa vezi câte meciuri joaca jucătorul respectiv ,adă o socotitoare ,mi-ai zis ca încă o ai acasă din clasa 1😉😉🏓🏓😉
                                            Merge și fără socotitoare, 5 în grupe și probabil încă 5 în eliminatorii!!!!!!!
                                            calyn85 calyn85 likes this.

Comentariu

foarte bine spus ,echipa nu se bazeaza numai pe cel de la elite ,poate sa piarda cel de la elite si sa castige ceilalti trei si astfel sa ajunga in frunte....
                                              Adevărat!!!
                                              ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Trimis de pe al meu Redmi Note 9 Pro folosind Tapatalk

nitu serban nitu serban likes this.
                                                Lemn: E. Lebesson
                                                Forehand: Yasaka Rakza X
                                                Backhand: Yasaka Rakza X

Comentariu

• Pregătirile au intrat în linie dreaptă.
                                                  Am să vă rog să mai verificați dacă numărul de tichete pentru prânzurile de sâmbătă și duminică, precum și numărul de persoane care ne vor onora cu prezența la BUTTERFLY TEAM PARTY sunt corecte.
                                                  ECHIPA PRANZ S+D PARTY
                                                  ALBA
                                                  ARAD 10 5
                                                  ARGEȘ 10 5
                                                  BIHOR 1 8 4
                                                  BIHOR 2 10 5
                                                  BIHOR 3 10 4
                                                  BISTRIȚA-NĂSĂUD 6 4
                                                  BOTOȘANI 10 4
                                                  BRĂILA 10 5
                                                  BRAȘOV 10 5
                                                  BUCUREȘTI 1 10 5
                                                  BUCUREȘTI 2 10 5
                                                  BUCUREȘTI 3 10 5
                                                  BUZĂU 4
                                                  CARAȘ-SEVERIN 10 4
                                                  CLUJ 1 8 4
                                                  CLUJ 2 8 7
                                                  CLUJ 3 9 4
                                                  CLUJ 4 10
                                                  CLUJ 5 6 2
                                                  CONSTANȚA 6 6
                                                  COVASNA 8 4
                                                  GORJ 5 5
                                                  HARGHITA 6 2
                                                  HUNEDOARA 5 5
                                                  IAȘI 10 6
                                                  MARAMUREȘ 8 4
                                                  MUREȘ 1 5 4
                                                  MUREȘ 2 6 3
                                                  NEAMȚ 6 5
                                                  PRAHOVA 1 8 3
                                                  PRAHOVA 2 9 4
                                                  SĂLAJ 10 3
                                                  SATU MARE 8 4
                                                  SIBIU 8 8
                                                  SUCEAVA 4 4
                                                  TELEORMAN 14 10
                                                  TIMIȘ 1 10 5
                                                  TIMIȘ 2 8 4
                                                  TIMIȘ 3 12 5
                                                  TULCEA 10 5
                                                  VÂLCEA 5 5
                                                  Sâmbătă dimineața, la înscriere veți primi tichetele de prânz pentru ambele zile.
                                                  La fel și cu tichetele și invitațiile pentru Party.
                                                  Mulțumesc frumos!
                                                  Ultima editare de rasvan; 09.iun.2022, 08:25.
                                                  silvinio silvinio likes this.
                                                  BUTTERFLY ROMÂNIA
                                                  TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                                                  E-mail: office@prosoftbn.ro
                                                  Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                                                  Instagram: @butterflyromania
                                                  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
                                                  http://www.butterfly.tt
                                                  http://www.tenisdemasa.ro
                                                  OPEN THE WORLD

Comentariu

• Pentru party , Sibiu 1 adaugă și 4 însoțitori, mulțumesc!

Comentariu

Procesare...
                                                    X