Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Clasament partial la copii:
Locul I: Popescu Mihai - Straja
Locul II: Nemaciuc Mihai - Suceava
Locul III-IV: Hrituleac Claudiu - Rădăuți
Hasna Cosmin - Straja
Locul V-VIII: Sinculet Radu - Rădăuți
Teleaga Vladut - Rădăuți
Zaharie Ramona - Rădăuți
Ungureanu Adrian - Suceava
Locul IX-XXVI va fi afisat in zilele urmatoare
Felicitari participantilor. Multumim participantilor.
Succes
A fost un turneu foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee frumos si foarte bine organizat felicitari organizatorilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hai ai nostri!!!!!!!!!
Blade:Hurricane King
FH: Tenergy 64
BH: Xiom sigma pro
BRAVO MI?U !
FELICITARI pt. locul 1. si pentru organizare ! si la mai mare ! adica in noiembrie , mare mare, turneu mare ! - - - Actualizat - - -
Clasament :
primii 8 :
1.?iganas Mihai (cu felicitari)
2.Ilies Ioan (tot cu felicitari)
3.Ursulean Vasile (fara felicitari)...
4.Vlaisan Vasile...
5-8
Ursulean Florin
Chirap Daniel
Rosca Niculai
Volostiuc Marius - - - Actualizat - - -
nu s-a mai jucat separat open si amatori pentru ca au fost prea putini openisti,
copiii au jucat separat , ... au fost destul de multi...bravo !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
este merge este dobja mersi vasile de urari .daca vroiam sa joc mai tare tenis jucam dar sa vazut clar ca nu am jucat ce stiu eu.tot prietenul meu este.si il felicit pt cum sa descurcat astazi.bravo misule.miai traso - - - Actualizat - - -
bravo vasileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ceva poze de la concurs: - - - Actualizat - - -
Totul a fost super OK.Multumim oranizatorilor in special lui MISU care s-a ocupat de toata logistica concursului.Multumim si celor care au venit de la departare pentru concursul de la Rădăuți.Sa ne vedem cu bine si la alte concursuri. - - - Actualizat - - -
Totul a fost super OK.Multumim oranizatorilor in special lui MISU care s-a ocupat de toata logistica concursului.Multumim si celor care au venit de la departare pentru concursul de la Rădăuți.Sa ne vedem cu bine si la alte concursuri. - - - Actualizat - - -
Ceva poze de la concurs:
De trei ori bravo castigatorilor si nu de mai putine ori , organizatorilor....Superb faptul ca organizati si turneu pt copii...Inca o data, felicitari!!! Ati merita 100 de puncte in plus... Poate se molipsesc si ai nostri, din vest,si vor face la fel...Doamne ajuta!
Comentariu