Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cateva meciuri de saptamana trecuta de la sala Brazi, OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR, TENIS DE MASA GIMNAZIU, ETAPA NATIONALA unde am avut prilejul impreuna cu dl. George Iancu sa organizam acest concurs.
Din pacate din motive aflate in afara responsabilitatii noastre ca si organizare..., sala de sport din com.Paulesti nu mai este disponibila in acest weekend !
Drept urmare am fost nevoiti in acest scurt timp sa gasim alta locatie si am reusit sa obtinem SALA POLIVALENTA comuna BRAZI, jud. PRAHOVA, deocamdata in aceleasi conditii ca si numar participanti.
Sala este mult mai spatioasa, luminoasa, are bannere la geamuri, tribune mai spatioase si facile circulatiei la mese, parcare, parc cu locuri de joaca, lac, chioscuri pentru diverse pofte culinare si hidratare.
Incercam sa suplimentam numarul de mese, dar nu vom sti decat maine.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE INCONVENIENTE CREATE !
SALA: Sala Polivalenta comuna Brazi, jud. Prahova
LOGISTICĂ: 10 mese Joola Duomat aprobate ITTF (vezi poza) + 4 mese Donic Waldner albastre ITTF, mantinele (nu stim deocamdata daca vom putea delimita 100% toate laturile) SPAȚIU DE JOC: 900 mp; SUPRAFAȚA DE JOC: parket FACILITĂȚI: aer conditionat, parcare, vestiare, parc, lac, loc de joaca, chioscuri TAXA (din care 1 Leu/participant vor fi donați în contul AmaTur):
50 lei adulti;
25 lei pentru copii sub 14 ani;
0 lei pentru persoane cu dizabilitati;
Se asigura apa plata + sandwich + nelipsitii covrigei proaspeti; Snitel+cartofi+salata = 15 lei (comenzile se fac la achitarea taxei de participare)
MATERIALE DE PREMIERE: - locurile 1 - 2 - 3 - 4 – cupe speciale + medalii + diplome - "hand made";
- locurile 5 - 8 diplome; - breloc "Paleta de la Bloc" pentru toti participantii;
Sigur rămâne la Brazi? Pentru asta mi-aduci un kil de cireșe de la Păulești, că vreau să-l depun la bancă, dă-l încolo de aur, d-ăla are toată lumea!
Comentariu