Felicitari pt.Samara si speram ca si celelalte fete sa ajunga la performanta inalta in tenisul de masa!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Volkswagen 2012 Women's World Cup,21 Sep 2012 - 23 Sep 2012, Huangshi, CHN
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de Kralizec Vezi postMda. E penibil. Avem doua reprezentante la ditamai competitia si nu suntem in stare sa trimitem un antrenor.fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
-
Postat în original de iuliu zedler Vezi postDe ca va grabiti cu ...concluziile ? Sigur Federatia are o explicatie.Cat despre chestia cu fotbalul...Care fotbal ?
Ceea ce conteaza acum este...BRAVOOOO,ELIZA!!!! Sunteti de acord?Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
-
Postat în original de george25 Vezi postIntr-adevar,asta conteaza acum,performanta Elizei,dar eu raman cu amaraciunea ca daca tenisul de masa ar fi promovat macar pe jumatate cat este fotbalul,100% am avea copii mai sanatosi,persoane care nu ar mai fi sedentare,dar cand in scoli nu se gaseste nici macar o masa hobby de tenis,iar competitiile ca aceasta nici nu sunt bagate in seama,nu putem spera la schimbari de niciun fel.
Comentariu
-
Postat în original de iuliu zedler Vezi postAici ai, din pacate, mare dreptate. Am putea face ceva ?Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
-
Postat în original de george25 Vezi postNoi nu,dar poate cineva cu putere de decizie ajunge pe acest forum si i se deschid ochii,nu se stie niciodata,sau poate unul din colegii nostrii de pe forum va ajunge candva la conducerea unei televiziuni,a unui ziar,sau chiar in ministerul sportului,si va schimba ceva
PS: Poate,sporadnic daca se mai organizeaza ceva la nivel European la Buzău,mai ne alintam ochii pe GSPTv.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Comentariu