Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa ACS Ping Pong Academy 04.06. O+E / 05.06. H+A
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Postat în original de robertnj16 Vezi postDurdun Gheorghe , te rog sa actualizezi datele de la Hobby
Multumesc,robertnj16 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de robertnj16 Vezi postDurdun Gheorghe , te rog sa actualizezi datele de la Hobby
Multumesc,
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3634
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1212
Scuze baieti am uitat total!
Am actualizat! Toate clasamentele in postul nr 2.
Desfasurare categoria hobby la postul 319 -> https://www.tenisdemasa.ro/forum/nod...009#post989009
Podium Open
Podium Avansati
Podium Elite
Podium Hobby
Felicitari tuturor pentru daruire si determinare de la masa de joc!
Au fost meciuri spectaculoase la toate categoriile cu cea mai mare surpriza dpmdv Faur Laurentiu ce a luat podiumul la Elite, felicitari Laurentiu!
Referitor la ventilatie... ce sa va mai zic, aparatul este, functioneaza, dar aacum a fost in revizie, asa mi s-a spus asa va transmit.
Acum sa facem haz de necaz, e mai ok condensul de vara decat cel de iarna Cateodata stau si ma uit cum foarte multi dintre dvs spun aceleasi lucruri de fiecare data, lucruri ce se regasesc mai peste tot si care asa o sa ramana; adica vara e cald, iarna e frig atat afara cat si in sali, din pacate, problema este ca la foarte multe sali, aceste sisteme nu functioneaza, iar daca functioneaza din cauza faptului ca s-au scumpit electricitatea, gazul nu ii mai da drumul.
Una peste alta, cu bune cu rele, eu zic ca a fost un turneu ok, sper ca ati fost cat de cat multumiti de organizarea pe care vam pus-o la dispozitie.
Multumesc tututor celor ce au pus mana la buna desfasurare a evenimentului!
Sa ne revedem sanatosi cu aceeasi pofta de tenis si de socializare!
Cu sportivitate,
George, Radu, FIlip, Ionut & Co.
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
- Aprecieri 6
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4349
- botosani
- 55
Likes given: 3736Likes received: 1731
La turneul de duminica sala s-a prezentat foarte bine, conditiile de joc au fost foarte bune tinand cont de caldura de-afara. Timpii de joc foarte buni, organizare model, George si echipa chiar s-au straduit sa ne ofere conditii. Pana la urma urmei nu depinde totul de organizatori, problemele pot aparea din senin. De-ar fi macar atat…
Multumiri organizatorilor, felicitari tuturor participantilor.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:22.Procesare...X
Comentariu