Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VANDUT - Zhang Jike Super ZLC + 2 fete Tenergy 05 folosite

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS VANDUT - Zhang Jike Super ZLC + 2 fete Tenergy 05 folosite

De vanzare lemn Zhang Jike Super ZLC in stare foarte buna + 2 fete Tenergy 05 folosite.
    Pret: 1000 Lei
    Ultima editare de gabaxxy; 22.mai.2022, 06:56.

Niște poze, un gramaj.mulțumesc

Comentariu

Salut! Ai mesaj privat.

Trimis de pe al meu HRY-LX1 folosind Tapatalk

Comentariu

0745012990 Sergiu WhatsApp poze.

Comentariu

Puneți, oameni buni, fotografii cu produsele ce le vindeți, conform regulamentului!

Comentariu

Așteptăm fotografii

Comentariu

Ca poate o fi fake, mai știi ?

Comentariu

Se pare ca regulamentul de postare este opțional, pentru unii dintre utilizatori....
                ​​​​​

Comentariu

pentru ca sunt multi amatori propun un concurs, cel mai bun sa castige dreptul de a-l cumpara fiindca este un lemn pentru PRO cine joaca cu ,, jamg gike ,, amatorii ?
                  SA INCEAPA FIGHT-CLUB ..... eu sunt CASA tin pariurile

Comentariu

Eu vreau sa il cumpar sa ti-l dau tie la schimb pe 2 lemne din lista aceea ca bani nu vrei )

Trimis de pe al meu HRY-LX1 folosind Tapatalk

Comentariu

Salutare la toata lumea.........si eu am fost curios sa vad ce lemn vinde, sa vad daca este original.... si am cerut poze pe whatsapp aveam nr lui in lista, cred ca stia cine sunt si mi a spus ca el nu vinde ca el cauta sa cumpere asa ceva,,,,,,,,,

desi ia m spus ca anuntul lui scrie ca vinde nu spune ca vrea sa cumpere........... aveti grija de unde cumparati a aparut lemne cu pastila verde Clona

Comentariu

Deja ți am luat-o înainte....înaintea tuturor .....i am trimis mesajjjjjjj priiivaaaat că îi dau 1100 ron
                        dacă vreau o balerină dau și 300 euro dar îmi place să mă calicesc cu unele persoane doar de dragul conversatiei ....deci trage singur concluzia sau stai să te ajut ....cui crezi că-i va vinde lemnul celui cu 1000 ron sau celui cu 1100 ron ...ai dreptul la replică vorba aceea senatorii si deputații sunt alesi in ,,mod democratic ,,
                        Exact cum am mai scris pe acest forum ,,am învățat destule lucruri ,, BUNE ,,

Comentariu

Va rog sa inchideti anuntul!vanzatorul nu a postat poze ,desi a avut o gramada de cereri!nu stie sa posteze poze putea cere ajutor!

Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk

tb alc t05/t05 fx

Comentariu

image url

..........asa arata orginal se vede sigla butterfly ................clona nu are asa ceva
                            post a pic

Comentariu

Comentariu

700 ron a costat
                                Liuian Liuian likes this.

Comentariu

Parerea mea este ca trebuie poze multe aici pe forum si analiza atenta, mai ales la lemne scumpe. Eu era sa o patesc cu un fals. Pe OLX era un Super ZLC cu fetze lipite, care aproape ma pacalea, arata destul de bine pentru un fake. Dupa ce am cerut poze mai multe si fara fetze m-am covins ca e fals. Cand i-am zis baiatului care il vindea, care poate nu se pricepea foarte bine, el imi face o favoare si il lasa cu 600 lei Lemnele astea fake pe unele site-uri sunt 10 - 20 dolari. Va dati seama ce proft se face la un singur lemn vandut ca original. Unii le murdaresc manerele sa para mai vechi, lipesc fetze, etc.. Totul doar ca sa para originale. Mare atentie !!
                                  sosaking sosaking likes this.
                                  Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Un schimb cu mizutani szlc 91 gr maner fl sau 1000ron 0745012990 Sergiu
                                    Guess Who Guess Who likes this.

Comentariu

Subiect inchis. Nerespectare regulament!

Comentariu

Procesare...
                                      X