Inteleg ca este greu sa organizezi un astfel de concurs, dar totusi trebuie scoase in evidenta si partile negative(pana acum am vazut numai cuvinte de lauda). Nu vrea sa supar organizatorii sau pe altcineva, vreau doar sa ajut ca pe viitor turneele sa se desfasoare mult mai bine. De exemplu:
- cred ca la fiecare meci ar trebui sa arbitreze unul din ceilalti jucatori; stiu ca pare incredibil dar un concurent "gresea" scorul cu 3-4 puncte in favoarea lui (incredibil, se mai uita poate un punct dar nu atat de frecvent si nu atata diferenta), nu recunostea tusa...
- fileurile erau slab legate
- disparitia acelei palete si a adidasilor (nu stiu cum s-a terminat acest incident)
- cred ca la fiecare meci ar trebui sa arbitreze unul din ceilalti jucatori; stiu ca pare incredibil dar un concurent "gresea" scorul cu 3-4 puncte in favoarea lui (incredibil, se mai uita poate un punct dar nu atat de frecvent si nu atata diferenta), nu recunostea tusa...
- fileurile erau slab legate
- disparitia acelei palete si a adidasilor (nu stiu cum s-a terminat acest incident)
Comentariu