Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

am nevoie de un lemn

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • am nevoie de un lemn

    Salutari,

    Sunt nou in forum, as avea si eu nevoie de un sfat de la cunoscutori...am primit doua fete aproape noi, una butterfly Sriver G3-FX si una friendship GeoSpin Tacky. Intrebarea mea ar fi daca se potrivesc impreuna si ce lemn s-ar potrivi la cele doua fete?


    Mersi mult

  • #2
    Cele 2 fete difera mult din aproape toate punctele de vedere. Geospin e foarte lipicioasa, de duritate medie si lenta, deci imprima spin puternic dar e in acelasi timp sensibila la efectul dat de adversar. Sriverul e binisor mai rapid, ceva mai moale si nu foarte lipicioasa. Imprima si ea efect bun. Ambele ofera control bun.
    Teoretic Sriverul ti-ar fi bun pt forehand iar Geospin-ul merita sa-l incerci pe BH. Legat de lemn nu ma pot pronunta fara sa aflu cate ceva despre stilul tau de joc. Daca esti la inceput de drum, fara lovituri formate si o viteza de reactie excelenta iti recomand sa stai departe de carbon. Un lemn foarte popular pt. jucatorii incepatori si medii este Yasaka Sweden Classic, pe care-l poti gasi si pe site-uri romanesti. Sunt indicate linkurile pe forum...
    Poti invata despre lemne si fețe consultand informatiile de pe http://www.tabletennisdb.com. Exista acolo baze de date pentru lemne, fețe netede si fete cu peri exteriori, clasamente ale materialelor dupa diverse criterii si aprecieri ale utilizatorilor. Am invatat foarte multe pe acest site.
    http://www.tabletennisdb.com/blade/http://www.tabletennisdb.com/rubber/
    Daca vrei un lemn Off (cu sau fara carbon) s-ar putea sa-ti fac eu rost pt aprox 40 de lei + transport. Trebuie sa discut cu proprietarul, care are un Palio TC-6 si un Friendship Bomb si e posibil sa renunte la unul dintre ele.
    DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
    Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

    Comentariu


    • #3
      am un donic defplay senso la 70 lei in stare perfecta...este un lemn defensiv cu mult control pe care l-am adus la dimensiuni mai mici, de lemn off
      tibhar def plus jumulita
      gambler reflectoid 1,0
      dawei 388 D-1 ox

      Comentariu


      • #4
        http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...on-kris-II-nou

        Comentariu

        Procesare...
        X