Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lipici Eco Lex pe baza de apa MERITA VAZUT
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
lipici Eco Lex pe baza de apa MERITA VAZUT
Blade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700Taguri: Nimic
organizator local- 04.apr.2010
- 4638
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
am luat si eu este f ok si se curata usor !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
De unde si cu cat?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3539Likes received: 1414
De unde se poate comanda?Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postDe unde se poate comanda?Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Postat în original de axel Vezi postare userul Radu668 aici : http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...toate-tipuriletb alc t05/t05 fx
Comentariu
daca lemnul este lacuit (sau tratat sa devina lucios),nu merge in nicio configuratie (1,2,3 straturi); asa am consumat eu ptr o fata lipici cat ptr 5 palete...si apoi am smirgheluit si a mers; in rest este f bun ,iar, pentru a se dezlipi ca in filmulet ,este nevoie de mai multe straturi..
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 33
Likes given: 0Likes received: 2
nu merge ca nu ai uscat complet... eu nu am gasit nici un lemn pe care sa nu pot lipi o fata si fara smirghel... am lipit si pe sticla cu lipiciul asta... si pt a dezlipi e nevoie de mai mult straturi normal!, doar nu cureti dupa fiecare strat, cel mai eficient e sa aiba 4-5 straturi sa sara o fata ca si cand ar fi boosterita cu toluen... in fine... eu totusi cred ca e cel mai bun lipici de pe piata, eu inca nu am gasit nimic asemanator doar springfresh
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:31.Procesare...X
Comentariu