Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutare tuturor si multumesc de aprecieri !
Avand in vedere nr de doritori de la categ. H/A si vazand si categoriile de unde provin, va supun atentiei o intentie de modificare a sist de joc. Separam, daca sunteti de acord, Hobby de Avansati si fac
un turneu de 10 de Avansati (9 meciuri/jucator) DE LA ORA 9:00, (dureaza cam 3 ore jumate) si un turneu separat de Hobby tot de 10 (9 meciuri/ jucator) de la ora 13 ! In acest fel veti avea toti acelasi nr de meciuri
si acestea vor fi si mai atractive avand in vedere apropierea cf MP. Va fi o mica problema cu cei de la Hobby care vor dori sa participe neaparat la ...Avansati. Astept "CRITICILE" voastre, si in conformitate cu acestea voi face si modificarea ...sau Nu !!!
Salutare tuturor si multumesc de aprecieri !
Avand in vedere nr de doritori de la categ. H/A si vazand si categoriile de unde provin, va supun atentiei o intentie de modificare a sist de joc. Separam, daca sunteti de acord, Hobby de Avansati si fac
un turneu de 10 de Avansati (9 meciuri/jucator) DE LA ORA 9:00, (dureaza cam 3 ore jumate) si un turneu separat de Hobby tot de 10 (9 meciuri/ jucator) de la ora 13 ! In acest fel veti avea toti acelasi nr de meciuri
si acestea vor fi si mai atractive avand in vedere apropierea cf MP. Va fi o mica problema cu cei de la Hobby care vor dori sa participe neaparat la ...Avansati. Astept "CRITICILE" voastre, si in conformitate cu acestea voi face si modificarea ...sau Nu !!!
Foarte buna ideea, 9 meciuri cap-cap releveaza mai fidel echilibrul de valori.
O sustin !!
Parerea mea e sa se ramana la sistemul stabilit, de 15..Unii hobbysti poate chiar vor sa joace cu avansatii.
Cine nu are loc, asta e...vor mai fi concursuri...fara suparare.
Migo, tu vrei sa joci numai cu hobbysti, nu sa avansezi?
Si ce faci cu hobbystii care s-au inscris special ca sa joace cu avansatii si nu au loc in primii 10,, desi acum erau eligibiili?
Dar cu cei care nu pot dupa-masa?
Nu e bine sa schimbi sistemul in mers, mai ales dupa ce s-au completat locurile....alt sistem, alte criterii pt inscriere....
Offf, n-am vrut să fiu atent, doar glumeam, gândindu-mă că la câți posibili nași ți-ai găsit într-oleacă de listă, ce mai contează unul în plus?Bineînțeles, surpriză! Dealtfel sunt convins că te vei preda greu la cât de bătăios ești și dacă nu e să fie, ce dacă? Te zbați un pic și gata! Eu ce să mai zic cu lista mea?
Comentariu