Care ar fi cea mai tare fata din seria Vega?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Xiom
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Cred ca cea mai tare din seria Vega e o fața ... sigma ....
Sunt excelente aceste fețe..Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
organizator principal- 20.ian.2009
- 3571
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1209
Gama Sigma din punctul meu de vedere este cea mai buna.
Acum depinde si de jocul dumneavoastra, am vazut foarte multa lume cumparand Yanus pentru un joc defensiv.
Toate cele bune,
George Durdun
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
Sigma,,, nu este in seria Vega,,, Vega pro este cea mai buna fata din seria Vega,,, sare tare din ea are un control f. bun merge drept, rezistenta, eu am jucat cu asa ceva 1 an. f. buna fata.
Dupa Seria Vega, vine Omega si Sigma,,, Acum da, asa este Sigma Pro este cea mai buna daca sti sa joci cu ea ca sare f. tare din ea merge bine la jocul drept este f. buna, problema este ca sunt fete grele ca si Tenergy sunt f. rezistente, pe lemene cu carbon merge fete de 1.8 asa jocul devine mai contrlolabil si paleta nu este prea grea mai ales daca lemnul are carbon,,, varianta sigma europe nu sare chiar asa de tare ca si varianta Pro,,, ca si joc cu asa ceva de aproape 1 an, am un lemn off- si fetele sunt max. Sigma proUltima editare de leo33; 05.oct.2012, 00:14.
Comentariu
Sigma euro nu sare asa tare ca pro dar in schimb are control ceva mai bun. Am jucat o vreme cu ambele tipuri de fețe si in final m-am oprit la Euro pentru ca e putin mai usor de manevrat. Am dat Sigma Pro la un prieten si e super incantat de ele. Ambele sunt fețe excelente.
PS. Evident ca Sigma si Vega nu sunt aceeasi serie Incercam sa sugerez d-lui MaLong sa cumpere din seria sigma pentru sunt foarte bune si nu sunt mult mai scumpe decat Vega. O zi deosebita. Stima Dl Leo33 si multumesc inca o data de ajutorul acordat pana acum!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 29.dec.2008
- 199
- Pitești
- 43
Likes given: 2Likes received: 0
Re: Xiom
Sigma euro(pentru ca e singura cu care am jucat) e foarte sensibila la condens ...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2TIMO BOLL ALC
tenergy 05
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 39
Likes given: 0Likes received: 1
Care e cea mai moale si topspin friendly dintre fetele Xiom?
M-as gandi la ceva asemanator cu Donis Desto F3 adica cu dwell time cat mai lung ?Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon
Comentariu
Xiom vega elite si omega 4 elite au buretele cel mai moale ; apoi urmeaza europenele si apoi pro-urile...
Comentariu
junior- 01.apr.2008
- 241
- Straja, Suceava 5%, Iași 95%
- 39
Likes given: 0Likes received: 1
Merci de raspuns. Tocmai si-a luat un prieten azi 2 fete Omega 4 Elite, saptamana viitoare o sa-i cer paleta sa dau si eu un pic cu ea sa vad cat de moi sunt si cum se simte la un topspin mai moale.
Arata foarte interesant cu acel burete negru!Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon
Comentariu
Postat în original de midnight8080 Vezi postXiom vega elite si omega 4 elite au buretele cel mai moale ; apoi urmeaza europenele si apoi pro-urile...
LE : pentru OP (original poster) --> teoretic fetele "Asia" (indiferent de gama din care fac parte) de la Xiom au buretele cel mai tare (dur).--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Am achizitionat astazi o pereche de Xiom Sigma pro, nu am avut timp sa le fac proba la o masa dar ca prima impresie dupa lipire sar foarte bine si sunt extrem de spinoase, totodata vreau sa recomand tuturor pasionatilor de tenis de masă sa achizitioneze produse de la domul Tibi reprezentantul firmei Andro Gir, produse Donic,Xiom,Yasaka,Nittaku, foarte serios si totodata un om extraordinar
Revin cu un reviewBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:47.Procesare...X
Comentariu