Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfat achizite lemn: Donic Burn ALL+ sau Donic Burn OFF

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sfat achizite lemn: Donic Burn ALL+ sau Donic Burn OFF

Salut,
    As vrea sa-mi construiesc prima paleta de tenis de masă si nu ma pot decide intre aceste 2 lemne.
    Lemnul Donic Burn mi-a fost recomandat de mai multe persoane si pretul lui e cam maximul pe care il pot da pe un lemn.
    Mi-am achizitionat deja de la RBlade fete Galaxy Mercury II si LKT Rapid Soft si el mi-a recomandat sa merg pe ALL+. Merci RBlade pentru sfaturile de pana acum!
    De la Viva mi s-a recomandat versiunea OFF, deci recomandarile sunt intr-un echilibru perfect.
    In ale tenisului de masa sunt destul de incepator, am jucat in medie cam de 1-2 ori pe luna in ultimii 10 ani dar as vrea sa ma perfectionez si sa joc mai des odata cu construirea paletei
    Astept sfaturile voastre,
    Multumesc!

Am jucat cu ambele lemne si parerea mea este ca diferentele intre Burn All+ si Off- nu sunt foarte mari (Nota: in titlul subiectului faci trimitere la Off simplu fara " - " dar acela este deja un lemn rapid si care nu are control extraordinar desi ok dar pentru un nivel mai avansat... banuiesc ca intentia a fost o comparatie intre All+ si Off-).
    Avand in vedere ca este foarte echilibrat si controlabil, as recomanda Burn All+. Cu fețe mai lente si moi ai o paleta foarte buna pentru un nivel de joc intermediar, iar cu fețe mai tari si rapide ai o paleta ofensiva excelenta pentru un nivel mai avansat.
    Oricum mai asteapta si alte pareri de la cei mai avizati.
    Bafta in alegere.
    Ultima editare de CornelTT; 03.oct.2012, 10:30.
    Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Salut,
      Multumesc pentru sfat, comparatia era intre ALL+ si OFF (fara "-") Stiu ca OFF- e intre ele dar din cate citisem ca Donic Burn OFF in realitate e de fapt in tre un ALL+ si OFF-. Nu am luat OFF- in calcul pentru ca ar fi fost prea mica diferenta si fata de OFF simplu si fata de ALL+.

Comentariu

Ok, am inteles (scuze ca am presupus ce nu ai afirmat )
        Atunci termenii alegerii se schimba putin si depind mult mai mult de nivelul tau de joc. Parerea mea ar fi ca pentru lemnul Burn off ar trebui ca tu sa practici un nivel de joc mai ridicat decat pentru lemnul Burn All+. Daca ai mai jucat cu lemne ofensive si te descurci atunci Burn off e super bun pentru tine.
        Sa auzim numai de bine!

Comentariu

E prima mea paleta "profesionala" .Ca si distanta de masa nu cred ca depasesc vreodata 2-3 metri ceea ce inteleg ca e o distanta medie. De tras cu top spin de la 1m si 1/2...
          Sunt destul de incepator... din ce am inteles BURN OFF(sau o paleta ofensiva) iti permite sa tragi de la distante mai mari, ceea ce nu e cazul meu.
          Momentan tind catre Burn ALL+.
          Merci pentru raspunsuri.
          - - - Actualizat - - -
          Daca mai are cineva Burn-uri sau a jucat cu ele, parerile voastre sunt binevenite.
          Am mai primit recomandare si Yasaka Sweeden Classic, nu o sa am speed prea mic combinat cu fetele mele?
          Merci

Comentariu

Salut, pana la urma mi-am cumaprat Yasaka Sweden Classic.
            Ma temeam ca nu are suficient speed cu fetele mele, dar dupa ce am dat de cateva ori m-am convins ca ma temeam degeaba. Fata de o paleta preasamblata din comert are de 2 ori mai mult speed.
            Totusi mi se pare ca a iesit putin cam grea fata de cat ma asteptam, o sa vad cum e la un joc.
            Multumesc pentru sfaturi!

Comentariu

O alegere foarte buna

Comentariu

O alegere buna, desi n-am jucat cu Yasaka Sweden am jucat miercuri cu Burn OFF-...un lemn foarte bun cu un feeling extraordinar pentru topsin cu niste fete Donic Acuda S2.
                Din pacate nu stiu nimic despre fetele chinezesti pe care le-ai mentionat tu.
                Blade: HM Levi 7 ply OFF 2 Carbon / STIGA AllWood Offensive
                FH: Donic Bluefire M3 2.0 / Andro Hexer
                BH: Tibhar Sinus Sound 2.0 / Andro Plaxon

Comentariu

Buna ziua
                  Detin o paleta cu lemn Tibhar P. Chilla Off si fete Acuda S2 pe FH si BFY Raystorm pe BH
                  Credeti ca se merita sa schimb lemnul cu Donic Burn ALL+?
                  Nivelul meu este incepator (joc de 3 luni dupa o pauza de 6 ani).

Comentariu

Postat în original de lucis29 Vezi post
                    Buna ziua
                    Detin o paleta cu lemn Tibhar P. Chilla Off si fete Acuda S2 pe FH si BFY Raystorm pe BH
                    Daca jucati cu iarba,de ce nu alegeti un lemn defensiv?Incercati Matsushita Deffence,sau Donic Aligator Combi,lemne foarte controlabile,potrivite pentru aparatori
                    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
                    FH: Tenergy 05
                    BH: Dignics 05

Comentariu

Postat în original de george25 Vezi post
                      Daca jucati cu iarba,de ce nu alegeti un lemn defensiv?Incercati Matsushita Deffence,sau Donic Aligator Combi,lemne foarte controlabile,potrivite pentru aparatori
                      Raystorm e un senvis ofensiv. Iti spun, ai o problema cu fetele astea cu zimti )
                      - - - Actualizat - - -
                      Postat în original de lucis29 Vezi post
                      Buna ziua
                      De ce ai vrea sa-l schimbi, nu merge jocul cu paleta actuala?
                      www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                      http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Nu sunt un jucator defensiv, dar deoarece reverul nu il stapanesc foarte bine, antrenorul mi-a recomandat o fata care sa incurce un pic adversarul.
                        Ma gandeam sa imi schimb lemnul deoarece as fi vrut ceva cu mai mult control si un pic mai greu. De asemenea Acuda S2 pare un pic mai saltareata si ziceam sa o imblanzesc cu un lemn mai controlabil. Daca ziceti ca diferenta nu este atat de mare intre ce am eu si Burn ALL+, atunci il las pe asta si o sa il shimb cand o sa invat mai bine.
                        Multumesc.

Comentariu

mergi pe Burn All+ cu Acuda S3 pe ambele fete.
                          o sa ai o paleta super, cu mult control, spin , dar si viteza daca doresti ( in functie de cat de tare vei lovi ).
                          Boys, be ambitious !

Comentariu

Mai bine Accuda S2 pe FH.
                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Procesare...
                            X