Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna seara! Tinand cont de faptul ca starea mea de sanatate nu este deloc buna in ultimele zile, vreau sa va intreb daca as putea astepta cu retragere pana in dimineata zilei de sambata. Doresc sa particip la turneu, si m-as retrage doar in cazul in care n-as fi capabil sa plec de acasa. V-ar incurca mult activitatea dvs. aceasta procedura? Va multumesc.
Buna seara! Tinand cont de faptul ca starea mea de sanatate nu este deloc buna in ultimele zile, vreau sa va intreb daca as putea astepta cu retragere pana in dimineata zilei de sambata. Doresc sa particip la turneu, si m-as retrage doar in cazul in care n-as fi capabil sa plec de acasa. V-ar incurca mult activitatea dvs. aceasta procedura? Va multumesc.
Eu zic că trebuie să vă retrageți într-un timp rezonabil pentru cei care asteaptă pe lista de asteptare.
Multumesc!
Dupa cum observati, am doua variante:
Să separ avansatii de hobby, prin 3 grupe avansati (primii 18 ) si două grupe la Hobby.
Ultimii trei cei 18 sunt cu media putin sub 10, asa că vreau să stiu până pe la ora 20 dacă au ceva impotrivă.
16. Dumitrascu Cristi, Brasov, 597 - 9,83 - H
17. Malene Petru, Fagaras, 759 - 9,56 - H
18. Drapac Gheorghe, Brasov, 750 - 8,23 - H
Conform regulamentului, la turneele B, am posibilitatea să aleg eu varianta aceasta, dar dacă toti trei sunt impotrivă rămânem pe varianta ”amestecat”.
Avand in vedere ca s-au mai inscris 3-4 persoane la Elite putem face categoriile separat . Elite joaca fiecare cu fiecare pe 2 mese, iar open facem două grupe de 5/2 mese. Sper să nu se mai produca modificari, in caz contrar le actualizez dimineață la ora 6-7
Comentariu