Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Așa este , nici nu am avut timp sa calculez media sa îmi iasă și mie 9.99 😂
tot sef esti si cu 9 !!!!! cand termini cu mutatul sa calculezi sa iasa 10,001 daca iese cum calculezi imi spui si mie cum !!!
Data viitoare sa nu fugi , sa stai sa bat si eu pe cineva , daca sunt singur ma bat toti
Acum locul 1 primeste mai putin decat locul 2 de luna trecuta !!!!
Practic , locul 1 la Hobby ar însemna acum fro` 14 p > 12.9 p ( locul 2 de data trecută). Cert este ca după cât ai "strâns" ( sau calculat) în ultimele tale turnee, mult prea multe! Greu la Cluj dar şi mai greu la avansaţi!
Practic , locul 1 la Hobby ar însemna acum fro` 14 p > 12.9 p ( locul 2 de data trecută). Cert este ca după cât ai "strâns" ( sau calculat) în ultimele tale turnee, mult prea multe! Greu la Cluj dar şi mai greu la avansaţi!
Toate e grele , cu matematica nu ma impac , eu nu ma stiu cu nimic , am auzit pe linga masa ca si din 14 mai punem ceva pt zile mai GRELE ......E GREU .... SI , CICA TOT LA CLUJ !!!!
Cupa e deja luata , nu am de ce sa ma lupt cu George , poate data viitoare !!!
După câte observ,dle Stoicescu,sunteti nr 1 la Hobby,plus cămai aveți si o gramada de inscrier si concursuri.Este clar ca dvs sunteti de Avansati,nicidecum de Incepatori.Va urez succes in continuare...
După câte observ,dle Stoicescu,sunteti nr 1 la Hobby,plus cămai aveți si o gramada de inscrier si concursuri.Este clar ca dvs sunteti de Avansati,nicidecum de Incepatori.Va urez succes in continuare...
Daca urmareati si nu observati , atunci si eu credeam ca sunt la Avansati , in plus vedati ca nu ma intereseaza MP ci nr turneelor si mai vedeati ca nu sunt in zona cind are loc turneul . De la Siret cred ca e mai aproape Botosani si se leaga cu Turturesti .
Daca urmareati inscrierile urmariti si unde sunt ele .
Cred ca stiti ca nu numarul turneelor da valoare MP-lui . De 8 luni joc cu iarba , la Hobby bate ea uneori , la Avansati nu sperie pe nimeni , mai e mult de lucru ...am infrint tot la Ploiesti ..
Ce sa mai ,,,,de restul multumesc !
Domnul Stoicescu este un pasionat de călătorii. Turneele sunt doar popasuri pentru socializare și odihnă activă. Locațiile turneelor configurează traseele de călătorie la sfârșit de săptămână.
Cu profund regret trebuie să mă retrag… Aerul condiționat mi-a pus capac și m-a păscut o răceală zdravănă… Așadar, se retrage Irimia Marian de la categoria Hobby. Mircea și Adrian, vă doresc mult succes în organizarea turneului și fie ca cel mai bun la fiecare categorie să obțină titlul de campion “Odin”!
R45 / Andro Ligna CI Off / R47 "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Regrete, păreri de rău... hai baieţi, fiţi mai optimisti, sună a priveghi, nu a turneu! Ia să mă-nscriu la open cu părere de bine de data asta, cu toate că n-am prea multe motive nici eu să fiu vesel!
Comentariu