Aveti idee de unde as putea lua lemnul asta (cu maner ST) la un pret rezonabil ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tibhar Samsonov Alpha
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Dupa cum stiu eu Buzăul este cu Tibhar pe langa Butterfly si au preturile bune.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Apropo, a cumparat cineva de la tibhar.de ?Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
daca incerci sa cumperi de la tibhar.de o sa iti spuna ca distribuitorul tibhar in romania sunt cei de la buzau, si poti cumpara de acoloBlade: Butterfly Phalanx II fl
FH: Yasaka Fusion max
BH: Yasaka Mark V Gps max
Comentariu
Pai atunci le spui alora de la Buzău sa-ti aduca ST. Numa' sa nu-ti aduca vre-o strachina ca eu i-am rugat sa-mi aduca Kong LingHui Special si mi-au adus Kong LingHui Euro, ce nu suna aproape la fel ?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de gigeadaca incerci sa cumperi de la tibhar.de o sa iti spuna ca distribuitorul tibhar in romania sunt cei de la buzau, si poti cumpara de acoloBlade DHS PG 2
Comentariu
am un prieten care a incercat sa faca o comanda mai mare la tibhar.de cu multe produse pe care nu le au cei de la buzau si acelasi lucru a primit ca raspuns. distribuitorul tibhar in romania sunt cei de la buzau, cumparati de acolo.Blade: Butterfly Phalanx II fl
FH: Yasaka Fusion max
BH: Yasaka Mark V Gps max
Comentariu
Am facut o comanda , am primit mail cu cat am comandat si costurile :
- un Samsonov Alpha costa 35.9 euro cu tot cu shipping in Romania la adresa mea
Acu astept sa vad ce zice...cum platesc si cand ajunge paketu' .Blade DHS PG 2
Comentariu
Mda , ati avut dreptate la Buzău a ajuns mailu. Exista insa vrocosport.nlBlade DHS PG 2
Comentariu
sau aici
http://www.vrocosport.nl/shop/en-us/dept_386.html
Am mai luat de la ei ... am avut o experienta "interesanta" cu ei , dar am trecut peste asta.Blade DHS PG 2
Comentariu
Financiara ?
Pretul e in jur de 30 euro peste tot, mai putin aici
http://www.decathlon.fr/FR/samsonov-alpha-8761959/
dar nu ofera maner ST ...
Comentariu
Manerul ST e esential pt mine, dreacu stie cu altele nu pot juca. Am cumparat deja de la vroco ... sper sa ajunga intr-o saptamana.Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de ciprianFinanciara ?Blade DHS PG 2
Comentariu
Am luat eu de la buzau 3 lemne Samsonov Alpha cu priza ST acum vreo 6 luni, deci da telefon ca au sau daca nu, fac comanda si iti aduc.Pretul a fost de 70 Ron bucata.Just do it
Comentariu
Postat în original de madalin_ttAm luat eu de la buzau 3 lemne Samsonov Alpha cu priza ST acum vreo 6 luni, deci da telefon ca au sau daca nu, fac comanda si iti aduc.Pretul a fost de 70 Ron bucata.Blade DHS PG 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:36.Procesare...X
Comentariu