Felicitari prietenilor din Călărași pentru turneul foarte reusit, o sala superba si o organizare atat cat s-a putut de bine, bravo voua
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A - CUPA DUNARII-prima editie -CALARASI-20.10.2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Primii 4:
amatori:
1. Barbu Mircea
2.Zamfir Ionel(CS VIVA SPORT)
3.Balan Ionel
3.Tomica Silviu
open:
1.Marinescu Razvan(CS VIVA SPORT)
2.Durdun George(CS VIVA SPORT)
3.Teodor Cristian(SPORT KOMBAT)
3.Lipan Alexandru(CS SLATINA)
.
.
LUNGU COSMIN(CS VIVA SPORT)
CIONOIU CRISTIAN(CS VIVA SPORT)
RADA CATALIN(CS VIVA SPORT)
.
.
16.
Felicitari tuturor participantilor!
Multumim sportivilor de la CS VIVA SPORT si antrenorului lor dl. Vasile Fodoran, pentru clasarea in bloc in primii 16.
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3579
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
am postat clasamentele in prima paginaBlade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Likes given: 31Likes received: 40
Acum vine...
Mi-a fost mai usor la aparatul foto, decat la masa de tenis...
As ruga pe cei care doresc sa faca comentarii sau like-uri, sa le fac pe forum nu pe privat. Prietenii stiu, de ce!?.................
As vrea sa va multumesc ca a-ti primit printre randurile dumneavoastra un oui de fotograf. Tot respectul pentru competitiile pe care le organizati in tara.
Felicitari lui Alex Lipan. Tot imai sus.
Urmatoarele maine seara, plec la meci.
Din respect pentru unii, nu pot pleca pana nu-mi termin ce am inceput.
FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
BH: XIOM VEGA SPO 2.0
Comentariu
organizator tehnic- 25.feb.2009
- 1157
- calarasi
- 49
Likes given: 106Likes received: 91
Multumim firmei VIVA SPORT si domnului presedinte Tanase Horia pentru sprijinul acordat la organizarea acestui turneu!Blade : Nitakku Violin FH : Tenergy 05 fx max: Nitakku Beautry-2,0.
Comentariu
Primii 4:
amatori:
1. Barbu Mircea
2.Zamfir Ionel(CS VIVA SPORT)
3.Balan Ionel
3.Tomica Silviu
open:
1.Marinescu Razvan(CS VIVA SPORT)
2.Durdun George(CS VIVA SPORT)
3.Teodor Cristian(SPORT KOMBAT)
3.Lipan Alexandru(CS SLATINA)
.
.
LUNGU COSMIN(CS VIVA SPORT)
CIONOIU CRISTIAN(CS VIVA SPORT)
RADA CATALIN(CS VIVA SPORT)
FILIMON BOGDAN(CS VIVA SPORT)
BOACA VALENTIN(CS VIVA SPORT)
.
.
16.
Felicitari tuturor participantilor!
Multumim sportivilor de la CS VIVA SPORT si antrenorului lor dl. Vasile Fodoran, pentru clasarea in bloc in primii 16.
Comentariu
Felicitari organizatorilor si participantilor acestui turneu.
Am participat pentru prima data la un astfel de turneu si chiar daca nu am castigat nici un meci sunt multumit si fericit ca orasul nostru a putut gazdui un asemenea eveniment, si am putut vedea live niste meciuri extraordinare atat la categoria amatori cat si la open.
Imi permit sa remarc ca si parere personala 2 jucatori: Craioveanu Mihai care a facut un turneu exceptional culminand in meciul cu George Durdun(P.S.a condus cu 2-0, a pierdut cu 2-3) din categoria seniorilor(respect) si Lipan Alexandru un junior care a reusit sa ajunga in semifinale.
Felicitari totodata jucatorilor calaraseni care au acces in fazele superioare si au ocupat locuri onorabile atat la open cat si la amatori.
Felicitari celor 2 juniori calaraseni: Dinca Alexandru si Craciunica Andrei care sper sa performeze la un nivel cat mai inalt
Astept cu nerabdare urmatorul turneu in Călărași."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Postat în original de viorel.andrei Vezi postFelicitari organizatorilor si participantilor acestui turneu.
Am participat pentru prima data la un astfel de turneu si chiar daca nu am castigat nici un meci sunt multumit si fericit ca orasul nostru a putut gazdui un asemenea eveniment, si am putut vedea live niste meciuri extraordinare atat la categoria amatori cat si la open.
Imi permit sa remarc ca si parere personala 2 jucatori: Craioveanu Mihai care a facut un turneu exceptional culminand in meciul cu George Durdun(P.S.a condus cu 2-0, a pierdut cu 2-3) din categoria seniorilor(respect) si Lipan Alexandru un junior care a reusit sa ajunga in semifinale.
Felicitari totodata jucatorilor calaraseni care au acces in fazele superioare si au ocupat locuri onorabile atat la open cat si la amatori.
Felicitari celor 2 juniori calaraseni: Dinca Alexandru si Craciunica Andrei care sper sa performeze la un nivel cat mai inalt
Astept cu nerabdare urmatorul turneu in Călărași.
Felicitari tie si celorlalti prieteni cu care ai participat pentru prima oara la un astffel de turneu...va mai asteptamLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
"indragostit" de tenis de masă sunt de mic Gabi, si daca am un regret in ceea ce priveste trecutul meu este ca nu am performat in acest sport.Insa niciodata nu e prea tarziu; multumesc oricum ptr. felicitarile de participare si sper sa pot avea ocazia sa particip la cat mai multe."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 336Likes received: 304
Multumim Călărași,un turneu foarte reusit,felicitari.
Multumim de asemenea pentru poze,ca de obicei, extraordinare.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
salut Emil
as vrea sa stiu daca ai si filmat ceva; ar fi extraordinar sa revedem cateva meciuri din fazele superioare"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Likes given: 31Likes received: 40
Video finale:
finala la open:
http://www.facebook.com/video/video....ideo_processed
finala la amatori:
http://www.facebook.com/video/video....ideo_processedUltima editare de emipeter; 26.oct.2012, 22:15.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
BH: XIOM VEGA SPO 2.0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:55.Procesare...X
Comentariu