va multumesc d-le onut!oricum paleta are 180 de gr si eu imi folosesc f mult inchetura!se simte greutatea!dar m-am obisnuit!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
greutatea lemnului!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
eu cand simt greutatea paletei in mana, mi se pare ca e la fel ca in armata, cand simteam greutatea pistolului la sold. am un sentiment de siguranta, de incredere in mine si in paleta.DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Comentariu
Postat în original de Gabriel N Vezi postOdata ce lemnul este mai greu se spune ca are viteza dar pierzi din control,eu unul as aprecia mai mult un lemn mai usor cu un control bun decat un lemn mai greu si cu mai putin control...Fetele si ele conteaza foarte mult depinde de greutate.
Dumneavoastra jucati cu un setup excelent. Lemnul "Kong Linghui Special", cuplat cu fetele "Xiom Omega 4 Pro" si "Joola Samba Plus", ambele max, compun o paleta care are tot ce-si poate dori un jucator cu nivel bun.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro