Nea Mircea am vorbit si cu Dan Tecuschi se va juca pe 7 mese grupele inferioare la Amatori si superioarele pe 5 sau 6.
Acum merg la Mesota sa mai i-au 2 sau 3 mese.
Grupele inferioare vor fi de 7 persoane. Se va juca pe 7 mese iar nr. maxim la Amatori s-a marit la 42.
Se retrage: Pandra Vasile Brașov Amatori.
Se inscrie la Amatori:
Urduzan Sever Brașov NOU
Voinea Adrian Brașov NOU
Se va tine si OPEN-UL chiar daca s-au inscris doar 6 concurenti. Sunt doua variante:
1. Se va juca o grupa, la 1 masa.
2. Se va juca la gramada cu Amatori dar se vor acorda premii pe categori( primele 4 locuri Open si Amatori) Daca si dl Cornel de la Sf.Gheorghe s-a retras nu cred ca este vreo problema, restul openistiilor sunt din Brașov si ii voi anunta dimineata la tel.
Acum merg la Mesota sa mai i-au 2 sau 3 mese.
Grupele inferioare vor fi de 7 persoane. Se va juca pe 7 mese iar nr. maxim la Amatori s-a marit la 42.
Se retrage: Pandra Vasile Brașov Amatori.
Se inscrie la Amatori:
Urduzan Sever Brașov NOU
Voinea Adrian Brașov NOU
Se va tine si OPEN-UL chiar daca s-au inscris doar 6 concurenti. Sunt doua variante:
1. Se va juca o grupa, la 1 masa.
2. Se va juca la gramada cu Amatori dar se vor acorda premii pe categori( primele 4 locuri Open si Amatori) Daca si dl Cornel de la Sf.Gheorghe s-a retras nu cred ca este vreo problema, restul openistiilor sunt din Brașov si ii voi anunta dimineata la tel.
Comentariu