Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am creat acest topic din curiozitate pentru a vedea care este topul celor mai bune 10 fete si celor mai bune 5 lemne dupa parerea fiecaruia de pe acest forum.
Astept pareri!
-eu personal as da o nota foarte buna si softurilor Joola Rhyzm si Andro Rasant - dar cel mai bun dupa parerea multor jucatori profesionisti ramane Butterfly Tenergy.
Lemne:
1. Innerforce ZLC...si nu pentru ca ar fi scump
2. Innerforce ZLF
3. Photino
4. Viscaria
5. Ishlion
6. Keyshot light
7. Nittaku Violin
8. Donic LiPing
9. TSP Besty
10.Yasaka ML extra off
....nu am inclus lemne din gama Timo Boll.......si sunt foarte, foarte multe lemne cu care nu am dat si se pot clasa pe pozitii superioare, dar pe care nu le cunosc.
BH:
1. Rakza 7 soft
2. Tenergy 64 fx
3. Acuda S3
4. Baracuda Big Slam
5. Coppa X3 silver
6. Bryce speed FX
7. Yasaka anti power
8. Tibhar superdefence
9. TSP Curl P-x
10.Desto F3 big slam
....si iarasi sunt foarte, foarte multe fețe cu care nu am jucat si care ar fi trebuit sa se regaseasca în acest clasament, subiectiv dealtfel.... - - - Actualizat - - -
iar daca e sa fac un clasament si al adezivilor...dintre cei pe care i-am folosit...ar fi cam asa:
1. Spring Fresh...(sau revolution 3)...(sau Eco lex)...mi se par identice
2. Joola Lex
3. Xiom I bond....lipeste fff bine
4. Donic Vario clean
5. DHS aquatic glue....lipeste fff bine - - - Actualizat - - -
...6. Yasaka mizunori lipeste fff bine, dar se curata fff greu
...7. Stiga syncro BTG...
Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
La fete pot sa imi dau cu parerea dar la lemne nu ma pot pronunta
Top 10 la fete:
1.Tenergy 05
2.DHS Hurricane 3 Neo Provincial
3.DHS Skyline TG 3 blue sponge
4. Donic Baracuda
5.Donic Bluefire M 1
6. Xiom Sigma Pro
7. Yasaka Rakza 7
8. Donic Acuda S 1
9. Thibar Genius Optimum
10. Bryce Speed fx
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Dupa cate vad cele mai bine clasate fete sunt cele din seria Tenergy in special 05, iar la lamne cele din seria Butterfly Timo Boll.Acuma ca a intrat subiectul acesta in discutie, care credeti ca ar fii cea mai buna paleta?(bineinteles dupa parerea fiecaruia si nu dupa popularitate)
Imi dau seama ca nu exista o anume paleta "perfecta", deoarece ar folosita de toata lumea.Ma refeream la cea mai buna combinatie incercata dupa parerea fiecaruia
Super topic
Eu joc cu BTY ZL Carbon Limitted Edition si Yasaka Rakza 9 max pe FH si 2.0 pe BH.
Sa incerc sa fac si eu un clasament cu cateva din lemnele si fetele cu care am dat, de departe lemnele de la Butterfly sunt in topul meu, iar ca fete (consumabile) ar fi tot BTY Tenergy, dar fiind asa piperate, m-am reprofilat
Lemne :
1. BTY ZL Carbon Limitted Edition
2. BTY Viscaria (modelul vechi)
3. BTY Timo Boll Spirit (modelul vechi)
4. BTY ZLF
5. BTY ALC
Fete FH:
1. Yasaka Rakza 9 max
2. BTY Tenergy (toate ) max
3. Donic Bluefire M2 max
4. Joola Rhyzm max
5. DHS (H2, H3, neo etc) cu booster obligatoriu
Fete BH :
1. Yasaka Rakza 9 2.0
2. BTY Tenergy FX (toate) 1.9
3. Donic Blufire M2 2.0
4. Joola X-plode Sensitive 2.0
5. Yasaka Pryde 40 2.0
1.Timo Boll ALC cu tenergy 05 pe fh respectiv tenergy 05 fx pe bh
2. Timo boll Spirit cu tenergy 05 fx si hurricane neo 3
3. Donic Waldner senso ultra carbon cu fete donic baracuda
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Ai spus-o in bascalie, dar de fapt e un lucru la fel de serios ca si top soft! A fost ideea ta, te rog sa deschizi topicul!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Eu pot sa spun ca cea mai "urata" iarba pe care am întâlnit-o este yasaka phantom. Bineînțeles, in mana potrivita (Dinca Dorinel), care face aparare cu ea, dar și atac! Doamne, urasc iarba aia! Ierburi frictionless nu mentionez deoarece nu mai am probleme cu ele...
In clasamentul facut de mine se regasesc si cateva fete anti și ierburi...
dintre fetele anti mi se pare foarte completa yasaka antipower.
dintre ierburi....hmmm...frictionless: de la dr. neubauer -nferno si superblock, iar dintre cele aprobate in prezent, TSP Curl-x, Yasaka Phantom, Bfy feint-long...si sa nu uitam DHS cloud&fog....am jucat impotriva ei si e foarte urata...
Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Ai spus-o in bascalie, dar de fapt e un lucru la fel de serios ca si top soft! A fost ideea ta, te rog sa deschizi topicul!
Cu dedicatie speciala pentru domnul Laky eu as pune pe primul loc Joola fakir,urmat de Donic piranja formula.Ambele OX si evident ambele interzise.Defapt sunt singurele jucate de mineCum fakirul meu este pe cale sa se rupa de tot,ma gandesc sa trec la ceva asemanator proprietatilor sale.Sa fie oare Yasaka phantom ?
Cea mai urata fata din cate am folosit a fost Hallmark Original rosu OX,urmata de dr. Neubauer SB OX, Scalpel. Din pacate nu cunosc Fakirul, sper sa mai apuc sa dau cu ea inainte de a deveni definitiv istorie! O fata foarte buna, mai ales la atac si chop e Joola Badman reloaded OX. O iarba excelenta e Insider OX, din pacate atacul "miselesc" al ITTF asupra ierburilor friction less a trimis firma producatoare in faliment! Poate fi gasita doar prin colectiile celor inraiti! Mi-a placut foarte mult prima mea iarba, 729 Friendship 837 OX.
Atentie, o fata extraordinara este Xi Ying 979 rosu OX, care este pe lista ITTF! Cu putina "neglijenta dezinteresata", poate deveni un frictionless comparabil cu SB. Este "cuiul din talpa" pentru cei ce militeaza activ pentru interzicerea frictionlessurilor din Amatur. Vorba ceea: Scapi de dracul si dai de mama lui!!!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Cu dedicatie speciala pentru domnul Laky eu as pune pe primul loc Joola fakir,urmat de Donic piranja formula.Ambele OX si evident ambele interzise.Defapt sunt singurele jucate de mineCum fakirul meu este pe cale sa se rupa de tot,ma gandesc sa trec la ceva asemanator proprietatilor sale.Sa fie oare Yasaka phantom ?
Daca vii pe la Viva Sport, are Horia Yasaka Phantom ox pe paleta, dar nu stiu exact ce model. Tot urata este si Joola Octopus, dar ambele fete nu sunt frictionless, fac ceva spin si sunt aprobate.
Comentariu