chestia cu finisajele....deaia intrebam si eu....linia tehnologica pt. finisarea paletelor e destul de scumpa si nu e eficienta economic pentru lemne slabe calitativ...nu se aplica regula de marketing generala "arata bine sa atraga clienti dar lucrul e prost". Sunt si lemne care se finiseaza mai greu...dar totusi suntem in sec 21 si parerea mea e ca un lemn bine finisat e si scump si bun...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Top 10 Fete si top 5 lemne
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
Top lemne:
1. Butterfly Photino
2. Butterfly Timo Boll ALC.
3. Butterfly Viscaria
4. Stiga Infinity VPS
5. Stiga Emerald
Top Fete:
1.Butterfly 05 max
2.Tibhar Evolution Mx max
3.Yasaka Rakza 7 max
4.Xiom Vega Pro
5.Stiga Genesis
Comentariu
Cel mai bun e lemnul cu care esti invatat tu iar cele mai bune fete sunt acelea pe care le faci cand reusesti sa castigi cate un punct.
Pentru mine amatur, inseamna amaturisam, placere si relaxare. Asa ca e bine de stiut care lemn, fata este mai bun/bună, dar parerea mea, ramane tot ca cel mai bun e acela pe care il ai tu si joci cu el.Nicu Sisca
Comentariu
Cel mai bun este lemnul meu ... da' nu-l vandTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Dragii mei, va contrazic pt.că am fost la mai multe competitii unde au participat jucători de top, iar in partea superioară a competiției, in eliminatorii, din 16 participanti, 15 jucau cu Timo Boll Alc si unul cu Spirit!
Deci ce concluzie să tragem???Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postDragii mei, va contrazic pt.că am fost la mai multe competitii unde au participat jucători de top, iar in partea superioară a competiției, in eliminatorii, din 16 participanti, 15 jucau cu Timo Boll Alc si unul cu Spirit!
Deci ce concluzie să tragem???Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Postat în original de iuliu zedler Vezi post
Disclaimer: These choices may be out of date. You need to go to wiki.ezvid.com to see the most recent updates to the list.
So ?!
Va trimit si un top publicat in ian. 2017, spre comparative.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:49.Procesare...X
Comentariu