Turneu reusit ,atmosfera frumoasa. Ne-am simtit bine la voi . O sa mai venim , multumim pentru surpriza facuta lui Bandi(Heder Andrei), Bravoooo fratii Ciupe!!!!!Astept ceva poze . P.S.:Te rog Tintas cu i. Multumim!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
21 Octombrie 2012 - Amatur B - Zalău
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
alin salut dar nu cred ca asta e clasamentul corect! eu m-am calificat de pe locul 1 fara infrangere in grupa si in eliminatoriu am pierdut cu 3-2 cu tirizica ioan ! pe cei 2 din grupa mea care sau clasat pe locurile 2 si 3 iai trecut inaintea mea te rog lamureste-ma ! multumesc e vorba de hotea darius si covaci paul !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de alehandro Vezi postalin salut dar nu cred ca asta e clasamentul corect! eu m-am calificat de pe locul 1 fara infrangere in grupa si in eliminatoriu am pierdut cu 3-2 cu tirizica ioan ! pe cei 2 din grupa mea care sau clasat pe locurile 2 si 3 iai trecut inaintea mea te rog lamureste-ma ! multumesc e vorba de hotea darius si covaci paul !!
daca domnul Tirizica iesea pe locul 1 atunci erati pe locul 9GEWO TABLE TENNIS
Comentariu
organizator local- 27.sep.2011
- 652
- Zalău
- 33
Likes given: 181Likes received: 245
Clasament:
*Premiu special "pentru cel mai in varsta participant" 68 de ani - toate felicitarile din partea echipei Ciupe-SportClub pentru Domnul Heder Andrei*
Locul 1. Ciupe Cristian
Locul 2. Simion Boby
Locul 3. Ciasca Alin
Locul 4. Pop Zoltan
Locul 5. Catricicau Adrian
Locul 6. Tintas Adrian
Locul 7. Mocean Dan
Locul 8. Tirizica Ioan
Locul 9. Hattab Amin
Locul 10. Paul Vlad
Locul 11. Hotea Darius
Locul 12. Pop Cornel
Locul 13. Sana Doru
Locul 14. Droj Dumitru
Locul 15. Covaci Paul
Locul 16. Pop Danut
Locurile 17 - 19:
Munteanu Virgil
Farcas Vlad
Nistor Alexandru
Locurile 20 - 24:
Gherman Sorin
Marcus Mihai
Cirt Bogdan
Heder Andrei
Pop Iosif
Locurile 25 - 29:
Hotea Sergiu
David Adrian
Petrus Florin
Iacob Liviu
Crisan Catalin
Locurile 30 - 32:
Hriscu Florentina
Ciutre Ioan
Opris Andrei
- - - Actualizat - - -
Vlad Farcas are dreptate...dvs ati pierdut la locul 8 - Tirizica Ioan, fapt ce va aduce pe locul 16. Hotea Darius a pierdut la Ciasca Alin, jucatorul care la final s-a clasat pe locul 3, astfel ca Hotea Darius a venit pe locul 11. Covaci Paul a pierdut la Mocean Dan, jucator care la final s-a clasat pe locul 7, Covaci Paul ocupand la final locul 15.
Sper ca am lamurit!
Respect!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
daaca asta e logica atunci ok din partea mea eu am gandit putin mai simplu da e ok si asa multumesc si scuze !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:16.Procesare...X
Comentariu