Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Viscaria Super ALC

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • VÂND Viscaria Super ALC

    Pret:1100 lei (pret fix)
    Forma manerului:FL
    Greutate:90G
    Lemnul este impecabil
    Contact:0744607823
    Locatie:Barlad

  • #2

    Comentariu


    • #3
      În conditiile în care acest lemn se gaseste în magazin la 1050, nou cu factura, pretul dumneavoastra nu mi se pare tocmai corect! Spor la vanzare!

      Comentariu


      • #4
        Postat în original de Alin Popa Vezi post
        În conditiile în care acest lemn se gaseste în magazin la 1050, nou cu factura, pretul dumneavoastra nu mi se pare tocmai corect! Spor la vanzare!
        Dl Alin dumneata esti foarte bun cunoscator, sa stiu sa iti mai cer cate o consultanta, sau doar te bagi in seama? Asa ai facut si la topicul meu. Este un pret normal 1100 lei, lemnul este ca nou, stocurile sunt foarte mici, nu este cu nimic exagerat pretul si nici nu este vreo tentativa de a tzepui pe cineva. Cam asta e pretul lemnului, cu un mic plus/minus. In tara nu se gasea pe stoc, daca vrei sa iti iei si tu de afara, simte-te liber, costa cam 210 EUR, asta daca il gasesti pe stoc, plus toate costurile accesorii (transport, eventuale comisioane bancare, etc). Dumneata te uiti pe alte site-uri din strainatate, compari preturi, cauti oferte, reduceri etc sau doar zici asa? Daca nu vrei sa cumperi ca e prea scump nu deranja oamenii degeaba si cauta ce ti se potriveste, dupa buzunarul tau, e simplu...

        Trimis de pe al meu SM-A105FN folosind Tapatalk







        Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

        Comentariu


        • #5
          Din punctul meu de vedere, ne putem regasi in 3 situatii:
          1. Lemnul a fost cumparat de la Butterfly Romania - caz in care dl Alin are dreptate
          2. Lemnul a fost cumparat de la furnizori externi, unde au intervenit si alte costuri - transport, vama, etc- caz in care dl Zugravu este indreptatit sa pretinda respectivul pret.
          3. Lemnul a fost cumparat de la un coleg de pe forum cu un pret mai mare decat cel de lista, caz in care - din nou- dl Zugravu are toate motivele sa ceara 1100 lei.

          Sa va mearga bine!


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Comentariu


          • #6
            Dl. Cornel, fac parte din comunitatea aceasta de multi ani, am cunoscut multi oameni, am legat multe prietenii, mi-au trecut multe materiale prin mana, de ceva timp am observat ca unii au inceput sa faca afaceri pe aici... Personal, am primit cateva oferte cu materiale contrafacute, sau oferte supraevaluate.. si asta m-a determinat sa intervin de cate ori vad ca ceva nu e ok... sper astfel sa ajut, cu riscul de a supara pe multi!

            Comentariu


            • #7
              Aline !!! Toți facem afaceri aici , de asta și denumirea topicului , doar ca unii exagerează alții nu, omu a pus poze , a pus prețul, trebuie sa-i respectam oferta , simplu ca la scoala))
              Blade: VECHITURA CU 70 LEI
              FH: FATA DE ROATA DE MASINA
              BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

              Comentariu

              Procesare...
              X