Mitzea Alexandru- open, Sibiu
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Mediaș - editia a IV-a 27.10.2012 OPEN + AMATORI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
din Agnita pt amatori:Puiulet Iosif,Oancea Paul,Oancea Anamaria,Zedler Csaba,Nicula Dumitru.Eftime Adrian
Comentariu
Banu Nicolae - Ocna Sibiului - OpenLama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
Postat în original de Cosnic Vezi postLOCALITATEA: Mediaș - jud. SIBIU
CLASAMENT FINAL AMATORI:
- Suta Valentin - Curtea de Argeș
- Cindea Cosmin - Sibiu
- Ngorn Moi - Sibiu
- Filipoiu Bogdan - Rm. Valcea
- Farcas Vlad - Cluj Napoca
- Mocean Dan - Cluj Napoca
- Boby Simion - Cluj Napoca
- Ban Peter - Cluj Napoca
- Toncean Mircea - Reghin
- Zidar Victor - Reghin
- Ordog Zoltan - Reghin
- Kantor Imre-Zoltan - Reghin
- Marin Floricel - Brașov
- Popa Mircea - Brașov
- Antal Denes - Brașov
- Padurariu Costel - Brașov
- Comsa Dan - Sibiu
- Beches Andrei - Sibiu
- Andone Claudiu - Cugir
- Beni Miron - Cluj Napoca
- Kromek Iulian - Cugir
- Matei Dumitru - Deva
- Laurentiu Ciucur - Sibiu
- KRISZTA ARPAD LORAND - Sanpaul
- KULCSAR LORAND - Sanpaul
- LORINCZ FERENC - Sanpaul
- Alexandru Florin - Cugir
- Manisor Nicolae - Sibiu
- Meng Lim - Sibiu
- Meng Hann - Sibiu
- Vacaroiu Sorin - Tg. Jiu
- Bradusca Cornel - Tg. Jiu
- Ghise Sorin - Sibiu
- Mureșan Andrei - Sibiu
CLASAMENT OPEN:
- Denes Ferenc - Praid
- Apian Florin - Bistrița
- Dondera Marius - Tg. Jiu
- Cruceru Sergiu - Tg. Jiu
- Teica Radu - Tg. Jiu
- Gatman Laurentiu - Tg. Jiu
- Iancu Sorin - Sibiu
- Gabi Gogu - Cluj Napoca
- Mitzea Alexandru - Sibiu
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Sarcani Andrei - Targu Mureș - amatori
Ciurca Sorin - Târnaveni - amatori
Ciurca Ovidiu - Targu Mureș - amatoriTimo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
Din Miercurea-Ciuc la Open:
Erdos Ferenc
Pal ZoltanBlade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3719
- Sibiu
- 51
Likes given: 1952Likes received: 549
Cu ?ngaduinta organizatorilor se înscriu
Filea Adonis la amatur
Daneliuc Gabriel la Open (mr. Forehand)
Echipa CFR
Comentariu
"Este decizia domnului Dragos, spune sa il sunati pentru lamuriri." ce vrea sa semnifice asta ? ce fel de lamuriri? nu are drept de joc? de ce? asteptam lamuriri aici pe forum..nu inteleg de ce nu are voie sa joace...???Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Comentariu
Lakatos Zsolt din Miercurea-Ciuc la AmatoriLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de adof Vezi postCu ?ngaduinta organizatorilor se înscriu
Filea Adonis la amatur
Daneliuc Gabriel la Open (mr. Forehand)
Echipa CFRWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
Din Târnaveni se mai inscrie Muntean Alin. Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Cat. amator, scuze.
Comentariu
Cosmin vad ca nu ai primit 'ordin' sa dai acele 'lamuriri' de care i spuneai lui Andrei_ Sb.Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de cule Vezi postCosmin vad ca nu ai primit 'ordin' sa dai acele 'lamuriri' de care i spuneai lui Andrei_ Sb.
- eu nu primesc niciun ordin de la Domnul Dragos, dar nici nu pot sa inventez un raspuns in numele dansului
- organizatorul principal, dupa cum cred ca toata lumea stie (turneul fiind la a 4-a editie) este Domnul Temelie Dragos.
- motivul pentru care ma implic, PUTIN, in organizarea acestui turneu este pentru ca vreau sa ajut (benevol!) si sa incurajez desfasurarea turneelor in judetul nostru. Consider ca acest lucru e in folosul tuturor. Si poate este o experienta buna si pentru mine, sa invat care sunt necesitatile, costurile si cerintele unui turneu Amatur. E o experienta care poate fi folosita pe viitor.
- ajutorul meu se limiteaza strict la centralizarea datelor si, daca va fi nevoie, efectuarea cumparaturilor sau aranjarea salii.
- nu pot sa iau eu o decizie referitoare la cine participa si cine nu, pentru ca depaseste atributiile mele.
***Aceste precizari nu sunt pentru dumneavoatra, domnule Nicu, ci pentru ceilalti participanti si cunoscuti a caror parere conteaza pentru mine. A dumneavoastra cu parere de rau, nu mai conteaza. Dupa parerea mea nu reprezentati cu nimic spiritul Amatur! (o spun bazandu-ma atat pe evenimentele de la masa de joc dintre noi cat si pe cele relatate de ceilalti colegi. NU am auzit nicio persoana sa spuna un cuvant frumos de dumneavoastra, in schimb nemultumiri mohnite, prea multe...).
Din pacate sunt si oameni care nu vor fi niciodata satisfacuti pe deplin, eternii nemultumiti.Ultima editare de Cosnic; 17.oct.2012, 01:10.We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 418
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 290
Aloha dragilor....se inscrie la Amatori ...Gipsy King.Pana ne-om vedea acelas salut voios...LONG LIVE ROCK AND on
Comentariu
Postat în original de Cosnic Vezi postPRECIZARI:
- eu nu primesc niciun ordin de la Domnul Dragos, dar nici nu pot sa inventez un raspuns in numele dansului
- organizatorul principal, dupa cum cred ca toata lumea stie (turneul fiind la a 4-a editie) este Domnul Temelie Dragos.
- motivul pentru care ma implic, PUTIN, in organizarea acestui turneu este pentru ca vreau sa ajut (benevol!) si sa incurajez desfasurarea turneelor in judetul nostru. Consider ca acest lucru e in folosul tuturor. Si poate este o experienta buna si pentru mine, sa invat care sunt necesitatile, costurile si cerintele unui turneu Amatur. E o experienta care poate fi folosita pe viitor.
- ajutorul meu se limiteaza strict la centralizarea datelor si, daca va fi nevoie, efectuarea cumparaturilor sau aranjarea salii.
- nu pot sa iau eu o decizie referitoare la cine participa si cine nu, pentru ca depaseste atributiile mele.
***Aceste precizari nu sunt pentru dumneavoatra, domnule Nicu, ci pentru ceilalti participanti si cunoscuti a caror parere conteaza pentru mine. A dumneavoastra cu parere de rau, nu mai conteaza. Dupa parerea mea nu reprezentati cu nimic spiritul Amatur! (o spun bazandu-ma atat pe evenimentele de la masa de joc dintre noi cat si pe cele relatate de ceilalti colegi. NU am auzit nicio persoana sa spuna un cuvant frumos de dumneavoastra, in schimb nemultumiri mohnite, prea multe...).
Din pacate sunt si oameni care nu vor fi niciodata satisfacuti pe deplin, eternii nemultumiti.
Mocneste cumva o nemultumire?4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:40.Procesare...X
Comentariu