Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca are 12 ani poate juca la amatori, conform regulamentului: 4.1.2. A - Avansati (Amatori) MA este intre 12 si 18 p,.
-Participanti amatori, cu nivel de joc mediu, precum si jucatorii fosti legitimati sau legitimati inactivi
-Copii legitimati FRTM la categoria “minicadeti 11-13 ani”
Media este medie, nu se calculeaza dupa relevanta si este pacat sa te prezinti la ora 8,30 pt amatori cand open-ul incepe mai tarziu. Mesajul meu nu este impotriva ta, ci dupa cum vezi este o observatie la o scapare, poate tu nu cunosti ca nu ai voie sa joci la amatori cu media 19.
Apropo! ...daca este nevoie si daca tot deranjez mai trimit si pe Munteanu Alin-Târnaveni md.20-poz.1003, la open, chiar daca este prietenul meu nu vreau sa fiu tras pe sfoara, daca despre asta este vb.
Ca sa vezi si tu despre ce este vorba in Amatur, iti recomand sa citesti subiectul "DEROGARE-IONEL PANAITE". Desi ma indoiesc ca o sa intzelegi ceva.
Din pacate exista "sportivi" ca tine, care vin la concurs doar ca sa mai agoniseasca niste puncte fara sa intzeleaga spiritul Amatur datorita caruia miscarea asta inca mai exista. Nivelul tau de "fair-play" mi l-ai demonstrat la concursul pe echipe, deci chiar nu am pretentii prea mari de la tine. Iti dau o veste buna....vad ca s-au retras destul de multi amatori...deci, sansele tale sunt in continua crestere. Succesuri.
Nu cred ca este cea mai buna decizie,avand in vedere problemele medicale ale lui Darie.
Sa-l obligi pe un om suferind sa joace la Open,care vine doar de placere si pentru a se revedea cu prieteni!
Nu cred ca este corect.
Nu cred ca este cea mai buna decizie,avand in vedere problemele medicale ale lui Darie.
Sa-l obligi pe un om suferind sa joace la Open,care vine doar de placere si pentru a se revedea cu prieteni!
Nu cred ca este corect.
Da! Imi cer scuze, numai din cauza mea se intampla....am obs media si nu stiam ca este bolnav.
Da! Imi cer scuze, numai din cauza mea se intampla....am obs media si nu stiam ca este bolnav.
Se poate face o derogare si in acest caz,fara urmari si resentimente.
Viata este trecatore si prea scurta,pacat sa no apreciem!
Organizatori trebuie doar sa ia in calcul anumite doleante.
Situatii de acest gen au mai fost solutionate cu intelegere, pe langa Ionel Panaite siFlorin Mos, Ovidiu Pitac fiind alte cateva exemple frumoase. Organizatorii, colegi cu Aron stiu cel mai bine daca afectiunile ii permit sa participe la concurs, precum si nivelul de joc.
De aceea, propun ca organizatorii sa aleaga categoria la care Aron poate participa.
Cred si ca in timpul turneului participantii vor putea vedea daca motivul derogarii este corect.
Voi incerca sa cuprind si acest aspect in regulamentul viitor.
Buna ziua domnule Dan . Am vrut sa va trimit un mesaj privat dar i-mi spune ca aveti casuta plina. Acum v-am vazut in acesta comunitate si am vrut sa va salut. Am lucrat candva la Ionut Colda. Sper sa ne intalnim la o partida de tenis.
Cu stima
Nicu Cerbu
Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
11 SIPOS FERENC
-------------------- SIPOS FERENC 3-0
22 KANTOR IMRE-ZOLTAN
---------------------------------------- SIPOS FERENC 3-0
27 bye
-------------------- ZEDLER CSABA 0-3
6 ZEDLER CSABA
7 ONIGA PETRE
-------------------- ONIGA PETRE 3-1