Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De povestit si la nepoti cum dublul feminim Eliza Samara/Dana Dodean au reusit de la 0-3 sa intoarca rezultatul.
Campione Europene castigand cu 4-3.
Ce meci !!!
BRAVOOO!
Dupa un astfel de meci care in sfarsit a fost transmis si la tv,parinti ii vor indruma pe cei mici catre tenis de masă.
Absolut uluitor acest meci...nu mi-a venit sa cred cand ma uitam la tabela 3-1,3-2,3-3 (cu un set 6 cum rar iti este dat sa vezi,cine nu stie regulile are impresia ca se joaca pana la 21 si apoi 4-3.
Maine poate Adi Crisan ne va mai aduce o bucurie si il va mai invinge o data pe Timo Boll.
Se joaca cumva si finala mica?cum este stabilit castigatorul medaliei de bronz?
Nu imi dau seama ce cauciuc neregulamentar avea Patrick Baum ,dar la acest nivel nu este admisa o asemenea greseala (se pare ca avea o grosime neadmisa de ITTF!)Finala mica nu se disputa ,ambii semifinalisti invinsi avand asigurata medalia de bronz.Adi este capabil sa-l mai bata pe Timo ,sa-i dorim succes !Oricum ,este o mare performanta care merita toate aplauzele .Meciul lui ,cred ca la 0ra 13...
Tocmai ce am vazut si eu filmarea, merci mult.
S-au regasit greu fetele in primele seturi, mai ales Samara a dat foarte multe mingi in fileu.
Din setul 4 intr-adevar a inceput sa le mearga jocul.
Setul 6 au condus si trebuiau sa-l castige fara emotii dar s-au pierdut un pic pe final, si ar fi putut sa piarda totul dupa primul avantaj al unguroaicelor.
Dup-aia in setul decisiv s-au desprins foarte bine si n-au mai avut emotii atat de mari.
Totul a inceput sa mearga bine cand Samara a inceput sa dea topspin cu mult efect si putin mai balonat si cand a inceput sa serveasca cu foarte mult efect.
Iar Dodean a avut niste lovituri de rever extraordinare...
Cam asa am vazut eu meciul.
Sper sa-l vad azi pe Crisan si cine stie poate il supara pe Boll inca odata...
Trist ca sunt atatia chinezo-francezi in semifinale la baieti, chiar nu se stopeaza odata prostia asta cu nationalizarile in tenis de masă?
Acu am inteles, natiunile cu bani din Europa adik Franta, Austria, Germania vazand ca si-o iau grav de la Romania, Ungaria, Rusia au introdus nationalizarea asta masiva de chinezoaice ca sa ia si ei niste medalii...
Rusine conducatorilor din Federatia Europeana!
Vad ca e campionatul aparatoarelor...ce meci boring intre Pavlovich si chine ffrantu zoaica
Dupa un meci in care am avut timp sa-mi fac dus, de mancare + sa ma uit la un serial, s-a introdus activizarea la 3-1 9-7 pentru Pavlovich
Devine interesant
Stie cineva daca se transmite pe ceva canal de televiziune Meciul dintre Timo Boll si Adrian Crisan? Sau un site cu live streaming...Mersi
Multumesc george25
Stie cineva daca se transmite pe ceva canal de televiziune Meciul dintre Timo Boll si Adrian Crisan? Sau un site cu live streaming...Mersi
Multumesc george25
Ce inseamna un moment psihologic,acea minge de set de la 10-9 oricum felicitari lui Adrian pentru parcurs,si pentru medalia de bronz =La mai mare!!!!!!!!!!1
Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu